Dobbelt så tykke vipper med Excess Volume Extreme Impact Mascara fra Max Factor

Dobbelt så tykke vipper med Excess Volume Extreme Impact Mascara fra Max Factor

Excess Volume Extreme Impact Mascara fra Max Factor ble skapt for å oppfylle kvinners to største drømmer. Hva snakker vi om? Mascara sikrer volum og intens farge. To koster med bust med forskjellig lengde sørger for effekten med vakre vipper. Se selv om Excess Volume Extreme Impact Mascara oppfyller dine drømmer.

Excess Volume Extreme Impact Mascara fra Max Factor har forlengende, fortykkende og krøllende egenskaper; den gir også en dypsvart farge. Dette produktet vil fremheve looken, gi smokey eye-sminke den perfekte finish og skape kvelds- eller festlooken for enhver jente. Excess Volume Extreme Impact Mascara varer lenge, blir ikke porøs og etterlater seg ikke flekker på øyelokket. Den varer så lenge at når man skal fjerne sminken bør man bruke sminkefjerner med oljebase, rensemelk, tofase-sminkefjerner eller produkt beregnet på vannfast sminke.

Max Factor mascara er utstyrt med to koster. De har forskjellig lengde og tykkelse på busten. Med den første kosten påfører man fortykkelsesbasen. Busten på applikatoren er mindre på toppen og tett sammen. Posisjoneringen gjør at man oppnår dobbelt volum. Men den andre børsten har dobbelt så tykk bust, men er lengre. Kosten dekker vippene fullstendig med svart mascara. Er vippene dine fortsatt klistret sammen eller dekket av klumper kan du bruke en spesiell kam eller ren kost fra brukt mascara til å børste dem ut.

Den beste måten å ta på mascara er med sikksakkbevegelse. Sett kosten inntil øyelokket og begynn å ta på mascara fra rot til tupp. Dessverre kan vi ha litt problemer med Excess Volume Extreme Impact Mascara fra Max Factor. Kostene er relativt små, så det kan være vanskelig å nå de minste hårstråene i indre og ytre øyekrok.