Eye Opening Mascara fra Bobbi Brown i ny scene

Eye Opening Mascara fra Bobbi Brown i ny scene

Begynnelsen av året starter med en ny mascara fra merket Bobbi Brown. Eye Opening Mascara imponerer med intens farge, uttrykksfull kontur for vippene fra rot til tupp, og fantastisk langvarig effekt. Vil svart mascara fra Bobbi Brown stjele kvinners hjerter?

Uttrykksfull svart

Eye Opening Mascara er et produkt som garanterer intensiv vippekontur. Produsenten hevder at hver vippe fremheves individuelt takket være en rik formel i sotsvart farge. Vakre og forførende øyne er en fordel ved produkter med en så avansert formel som Bobbi Brown. Innovativ kost og blekksvart, fortykkende formel er hemmeligheten til den nyeste Eye Opening Mascara.

Intensiv definisjon

Beksvart uten klumper med én bevegelse med applikatoren? Det er enkelheten som tilbys av Eye Opening Mascara. Mascaraens formel er beriket med unike pulver, kaolin, Carnaubavoks og mineralvoks, som er produktets innovasjon. Pulveret gir volum, voksen gir kremtekstur og den unike kombinasjonen av ingredienser gjør vippene lengre og tykkere uten noen «edderkopp»-effekt.

Forbedret applikator

Den nyeste mascaraen fra Bobbi Brown er det perfekte produktet for alle kvinner som forventer utrolig effekt fra en mascara. Takket være en revolusjonerende kost, jumbokost, grer Eye Opening Mascara vippene perfekt mens den etterlater seg kullsvart farge. Kosten som er utformet for problematiske vipper gir vippene løft og krøll uten å bruke vippetang på bare noen sekunder.

Langvarig effekt

Eye Opening Mascara er først og fremst et ekstremt langvarig produkt. Bobbi Brown beriket sin siste formel med en blanding av håndplukket harpiks og Gum Acacia Senegal – takket være dette varer effekten av bøyde vipper opptil 8 timer, og mascaraen gnis ikke ut. Det interessant e er at Eye Opening Mascara ikke er vannfast og kan fjernes med varmt vann.

Klassisk øyensminke

Bobbi Brown møter behovene til kvinner som ønsker å forbedre sminkeferdighetene sine. Ved å introdusere Eye Opening Mascara, gir Bobbi Brown Cosmetics hver kvinne som kjøper produktet en sminkeleksjon – «Klassisk øyensminke».