Giorgio Armani: Crema Nera Collection

Giorgio Armani: Crema Nera Collection

Giorgio Armani Crema Nera Collection inneholder flere nærende produkter. Nylig ble den utvidet med ytterligere tre produkter: fargekremen Crema Nuda, Crema Nera Extrema Supreme Recovery Oil og det fuktighetsgivende serumet Aqua Pantelleria.

Colourising cream Crema Nuda virker på en lignende måte som BB eller CC-krem. Den anbefales for alle hudtyper, spesielt hud som mangler glød, med subtile misfarginger og matthet. Kremen glatter ut, frisker opp og sikrer en naturlig look, dekker skjønnhetsfeil og forynger. Det viktigste er at den kan erstatte foundation. Crema Nuda av Giorgio Armani er tilgjengelig i seks nyanser: Nude Glow, Light Glow, Fair Glow, Medium Glow, Warm Glow, Deep Glow. Produktet har en svært original krukke med svart topp, og konsistensen er ganske flytende til en krem å være. Fortsatt fordeles den svært godt over huden og smelter nesten øyeblikkelig sammen med hudtonen. Valg av riktig nyanse er nøkkelen til en vakker look.

Crema Nera Extrema Supreme Recovery Oil er beregnet for hud som viser de første aldringstegnene. Den reduserer små rynker og misfarginger. I tillegg gir produktet fuktighet, bevarer ansiktsfasongen og støtter produksjonen av kollagen og elastin. Produktet har en 1 Oz flaske med pipette for lettere og mer presis påføring. Hvordan bruker man Crema Nera Extrema Supreme Recovery Oil av Giorgio Armani? To eller tre dråper olje i hendene for å varme den, for at den skal fordeles i ansiktet lettere. Gni produktet inn med sirkelbevegelser på ansikt og hals; unngå området rundt øynene.

Det fuktighetsgivende serumet Acqua Pantelleria av Giorgio Armani anbefales for voksen hud og hud med de første aldringstegnene, som kråkeføtter, groper nær nese og lepper, misfarging etter soling. Produktet består av vann rikt på mineraler fra den italienske øyen Pantelleria, samt antirynkeproteiner. En liten mengde er nok til å regenerere forfriske og gi fuktighet til huden. Rett etter rensing fordeler du et par dråper Acqua Pantelleria på ansiktet. Produktet absorberes raskt, og gjør ansiktet regenerert og velernært. For å presse ut serumet må du vri den svarte toppen til høyre og trykke på dispenseren.