Hvordan bruke ansiktsmasker?

Hvordan bruke ansiktsmasker?

Ansiktsmasker er supert for å gi dyp næring til huden, og finne ut om kosmetikken fra denne serien fungerer for oss. Ansiktsmasker sikrer fuktighet, næring, rens, oppstramming og reduksjon av rynker. Det er svært viktig å påføre masken jevnlig, og velge det produktet som passer til våre behov.

Ansiktsmasker har forskjellige egenskaper. De booster blodsirkulasjonen, ventilerer, gjør huden smidigere, reduserer rynker og mørke ringer under øynene, fjerner tegn på utmattelse og har rensende egenskaper. Du må huske at du ikke får det ønskede resultatet fra bare ansiktsmasken. Den må kombineres med skrubb, mikrodermabrasjon, syrer eller annen skjønnhetsbehandling som akselererer absorberingen av næringen i ansiktsmasken.

Fet og forurenset hud trenger ansiktsmasker som renser, strammer porene, eksfolierer og varmer. De siste to brukes til å forberede huden på de nærende egenskapene til masken, og for å booste blodsirkulasjonen i hudcellene; de er også desinfiserende. I skjønnhetssalonger brukes slike masker på begynnelsen av manuelle eller løftende rensebehandlinger. Rensende ansiktsmasker fjerner døde hudceller og åpner porene. Strammende masker stenger porene. Dypt fuktighetsgivende ansiktsmasker anbefales for tørr hud og de bør kombineres med behandlinger eller nærende preparater som kan komme dypere inn i huden. For antirynkebehandling kan du bruke løftende, strammende eller formende ansiktsmasker. Disse hjelper til å redusere utmattelse, tørrhet, misfarging og dype rynker.

Hvilken maske skal man velge? Hvilke masker er bedre, de profesjonelle fra skjønnhetssalongen eller fra frukt og grønnsaker i hagen? De første vil sannsynligvis virke raskere og gi utrolige resultater kombinert med skjønnhetsbehandlinger. Men hjemmelagde masker inneholder flere naturlige ingredienser og jobber bedre med kroppen vår.