REGENERUM – Regenerating Lashes Serum with Two-sided Applicator

REGENERUM – Regenerating Lashes Serum with Two-sided Applicator

Kvinner drømmer om et vakkert og uttrykksfullt utseende, og det er grunnen til at de så ofte skaffer seg produkter som skal fremheve vippene. En vakker ramme rundt øynene kan oppnås med en naturlig look hvis bare vippene har fått god næring. Vippepleie bør ikke begrenses til riktig sminkefjerning, som også er svært viktig. For styrking av vippene kan du bruke et regenererende serum som REGENERUM.

About the product:

REGENERUM regenerative lashes serum er et produkt som er utviklet for fine, porøse og ømfintlige vipper. Regenererende behandling med vippeserum er en måte å få velernærte, sunne, sterke og mer uttrykksfulle vipper på bare noen uker. Overraskende nok bekrefter 96% av de fornøyde kvinnene som har prøvd produktet effekten av intensiv REGENERUM-behandling.

Innholdet i serumet:

Effekten som tilbys av det regenererende vippeserumet REGENERUM er et resultat av en oppskrift basert på naturlige ingredienser som sikrer dyp næring. I REGENERUM-serumet finner vi seks aktive ingredienser.

Junebug-ekstrakt – beriket med Junebug-ekstrakt gir serumet lindrende og beroligende egenskaper for den irriterte huden til øyelokkene og området rundt øynene.
Aloe vera-gelé og vitamin E – de har styrkende og elastiserende egenskaper, men sikrer også riktig fuktighetsnivå takket være ekstraktet fra aloe vera-geléen og ungdomsvitaminet.
Matrykiner og D-panthenol – komplementære effekter for seruminnholdet er peptider og provitamin B5, som stimulerer cellene i vippene og reduserer vippetap, men som også gir optimal forankring.
Lipooligopeptider – stimulerer vippenes røtter til å produsere keratin, som er de viktigste byggeklossene til håret, takket være at de absorberer lipooligopeptidene, som gjør at vippene blir tykkere og tettere.

Hvordan fungerer det:

Det regenererende vippeserumet REGENERUM er en dobbel formel, som sikrer at vippene regenereres ved ikke bare å stimulere røttene, men også ved å påvirke vippene langs hele lengden. REGENERUM gir oss en dobbel applikator og to spesielt utformede formler som forventes å ha kompleks innflytelse på vippene.

Serum eyeliner – inneholder nærende lipooligopeptider og lindrende Junebug-ekstrakt, slik at påføring langs vippekanten stimulerer røttene til å jobbe mer effektivt og gi tykkere vipper.

Serum med en kost – består av styrkende peptider og provitamin B5, men også fuktighetsgivende aloe vera-gelé og vitaminer som gir smidighet og lengde, samtidig som den eliminerer problemet med vippetap.