Rimmel Wonder`full Volume Colorist

Rimmel Wonder`full Volume Colorist

Den fargende mascaraen fra Rimmel London blir stadig mer populær, med sin innovative formel for å formørke vippene. Rimmel Wonderfull Volume Colorist er en innovasjon blant mascaraer, og er merkets svar på problemet med matte og tynne vipper, som nesten er usynlige uten sminke. Hvordan fungerer den?

Rimmel Wonder’full Volume Colorist er den første mascaraen hvis spesialiserte formel sikrer formørking av vippenes naturlige farge steg for steg. Dette er mulig takket være fargekomplekset som finnes i den kremete formelen til mascaraen. Halvpermanente ingredienser som gjør vippene mørkere virker ved hver påføring, og gir synlig mørkere vipper etter to ukers jevnlig bruk.

Selv om de blir mørkere fra rot til tupp, blir vippene ikke skadet, på grunn av at den nærende formelen til Wonderfull Volume Colorist var utformet slik at den regenererer vippene ekstra. Blant innholdet i den nyeste mascaraen fra Rimmel London finner vi nærende voks og flere andre ingredienser.

  • Bivoks – beskytter mot vanntap og styrker vippene.
  • Karnaubavoks – gir glans, smidighet og hindrer at vippene blir tørre.
  • Kandelillavoks – glatter og gir fuktighet til vippene.
  • Naturlig kollagen – hindrer at vippene faller av og sikrer en sunn look.
  • Keratin – akselererer vippeveksten og gjør dem mørkere og tykkere.

Ved siden av dens fargende og regenererende egenskaper, sikrer Rimmel Volume Colorist mascara de samme egenskapene som vanlig mascara. Mascaraens revolusjonerende formel gjør vippene tykkere og lengre etter én gangs bruk. Det svært pigmenterte produktet i den dypsvarte fargen gir en spektakulær look, takket være en spesiell kost med fibre som er spesialdesignet for påføringen.

Formelen til Rimmel Wonderfull Volume Colorist, som er skånsom mot øynene, ble testet av dermatologer og øyenleger, slik at å bruke mascaraen med fargende kompleks ikke er skadelig, ikke skader vippene og ikke forårsaker irritasjoner.