Strobing – Contouring ved å highlighte

Strobing – Contouring ved å highlighte

Hva er strobing? Det er en metode hvor vi countourer ansiktet med lys. Sminkestrobing tilsvarer fotografi-strobing, hvor bilder modelleres med den riktige innstillingen av blitsen og lyset. Innen sminke leker du også med lyset, fordi du bare trenger ett kosmetikkprodukt til strobing – en god highlighter!

Hvor starter jeg?

Ved å kjøpe en god highlighter, selvsagt. Du kan forlate dine våte og tørre contouring-paletter for modellering av ansiktet og andre ting du pleide å bruke. Erstatt dem med vanlig highlighter, men husk å velge highlighter basert på hudtype og hudtone. En godt matchet highlighter kan ikke være for kald eller for varm. Unngå produkter med klare partikler, som er høyt brokerte eller unaturlig skimrende, ellers kan strobing-effekten bli for mye og fremheve feil i stedet for å forynge. For å få hjelp til å velge highlighter kan du spørre noen av butikkens personale.

Når bruker jeg highlighter?

Rekkefølgen vi påfører produktene i, har mye å si innen sminke. Derfor trenger du å vite når du skal bruke highlighteren når det gjelder strobing. Først må du påføre fuktighetskrem eller BB cream på renset hud. Trenger du ekstra dekke kan du bruke en foundation som passer til din hudtype og hudtone. Først nå kan du påføre highlighter, for så å fiksere det med mykt løspudder, for eksempel bambus eller ris.

Hvor påfører jeg highlighter?

Innen strobing fokuserer vi på å highlighte de ansiktstrekkene vi ønsker å fremheve. Det som bør være uttrykksfullt fremhevet bør for det meste være:

  • kinnben (påfør highlighter rett over beinet),
  • panne (fremhev den midterste delen av pannen over nesen, og lett under hårfestet),
  • øyenbryn (påfør highlighter rett under nedre brynlinje),
  • øyne (påfør highlighter i indre øyenkrok),
  • nese (gjør nesen slankere med en vertikal linje),
  • lepper (bruk highlighter i Amors bue),
  • hake (fremhev midten av haken med en subtil prikk).

Ved å bruke disse få reglene kan du få den vakre effekten av strobing i ansiktet ditt. Strobing fremhever delikate, feminine ansiktstrekk og gjør at huden gløder. Dyktig bruk av strobing kan også forynge ansiktet.