Twist Up The Volume Mascara fra BOURJOIS

Twist Up The Volume Mascara fra BOURJOIS

Gjennomsnittlig diskuterer vi de nye mascaraene som produsentene prøver å interessere nye kunder med hver sesong. Til kontoret vårt kom den virkelige perlen fra Bourjois, Twist Up The Volume mascara, som allerede har stjålet hjertene til mange kvinner. Hva er så spesielt ved den?

Dobbel effekt av øyensminken

En mascara for to forskjellige resultat? Med Twist Up The Volume fra Bourjois er dette ikke noe problem, og det er takket være en innovativ kost 2i1. Introduksjonen av en ny Bourjois-mascara til markedet er også en presentasjon av en applikator som aldri har vært sett før blant kosmetikk for øyensminke. Kosten til Twist Up The Volume Mascara er utstyrt med en spesiell mekanisme som tillater påføring i to forskjellige posisjoner. Dette gjør det mulig å bruke ett produkt for to resultat – lengde og volum. En kombinasjon av begge typer bruk garanterer slående resultater med maksimal lengde og fullt volum.

TWIST 1 for maksimum lengde

I normal posisjon er applikatoren ganske lang og har ikke så bred bust. I denne posisjonen garanterer kosten samtidig fordeling av produktet på hele lengden av hver individuelle vippe. Den innovative formelen til Twist Up The Volume mascara dekker vippene med et nett av fibre, som under applikasjonen gjør vippene noen millimeter lengre.

TWIST 2 for ekstremt volum

Den største overraskelsen fra Bourjois er hovedsakelig kosten som lar det ta på produkt i to posisjoner. Ved å vri mekanismen i Twist Up The Volume blir det en mascara for volum. Den originale kosten blir kortere og tykkere, noe som gjør at mascaraen gir supervolum uten klumper.

Uslåelig mascara fra Bourjois

Twist Up The Volume fra Bourjois er hovedsakelig en innovasjon når det gjelder påføringen, som kan gi lengde, ekstra tykkelse eller ekstremt uttrykksfulle vipper etter dobbel påføring. Men det er ikke alt. Alle Bourjois-mascaraer har flott kvalitet, akkurat som i dette tilfellet. Twist Up The Volume er en mascara med svært intens svart farge, lang varighet og en formel som er trygg for øynene.