Va Va Voom Volume Mascara fra Physicians Formula

Va Va Voom Volume Mascara fra Physicians Formula

Mascara er en av de tingene som er uerstattelige. Det er spesielt nyttig når du ikke har tid til full øyensminke. Det å dekke vippene med mascara kan endre utseendet ditt betraktelig, og kan få deg til å føle deg vakker og spesiell. Og alt det takket være Physicians Formula Va Va Voom Volume Mascara.

Va Va Voom Volume Mascara fra Physician Formula varer opptil 24 timer i følge produsenten. For å være ærlig er det ingen som har den på så lenge. Dessuten, hvilken kvinne vil ha mascara på vippene så lenge? Hva annet lover produsenten? Physicians Formula mascara krøller og øker volum. Disse egenskapene er lettere å tro på, spesielt hvis vi vet hvordan vi bruker en mascarakost. Kosten har tykk bust som smalner mot begge endene og strekker seg mot midten på applikatoren. Hvordan bør en slik kost brukes? Den bør plasseres parallelt med øyelokket og du begynner ved roten og slutter ved tuppen. Med tuppen av kosten kan du dekke vippene på nedre øyelokk. Bryr du deg om dobbelt volum og lengde kan du påføre neste lag når det første har tørket.

Physician Formula Va Va Voom Volume Mascara inneholder syv naturlige ingredienser. Blant mange andre er det jernoksider og kakaopulver. Du finner ikke hypoallergenske stoffer som parabener eller gluten; det er riktignok parfyme. Videre var Physicians Formula klinisk testet, så den kan brukes av folk med sensitive øyne eller kontaktlinser.

Det vi syntes var enestående ved Va Va Voom Volume Mascara fra Physicians Formula er pakningen. Produktet har en rød ampulle med dekorative elementer som etterligner blonde. Rett under toppen er det plassert en svart sløyfe med en sølvsko festet på.