Vikle seg med en begynnende ørevik: To lettfølgende triks for å få bukt med problemet!

Vikle seg med en begynnende ørevik: To lettfølgende triks for å få bukt med problemet!

Kjennes bittet av skam skyldes en tilbakevendende håstrekning? Bekymre deg ikke – du er ikke alene. Mange menn opplever øreviker og deres version av skallethet, vanligvis tidligere i forhold til de som lider av kronisk skallethet. Å akseptere og håndtere en gradvis skallende hårlinje kan være vanskelig, men ikke umulig. Her er to lettfølgende triks som kan gjøre håndteringen enklere.

Triks 1: Reduser Stress Det Forekommer I Livene Dine

Stress er et bekreftet følge av mange helseproblemer, inkludert øreviken. Det har blitt konkludert med at mental og fysisk stress skaper et utbrudd av et hormon kalt kortisol, og dette hormonet bremser ned veksten av hår følgelig. Når en person opplever stresse, brytes naturlig hårcykluser og produksjon av nytt, frisk hår hoverstand, og det er dette som resulterer i ørevingene. Den beste metoden for å redusere ørevikene er å redusere stress i livet ditt. Dette inkluderer å få tilstrekkelig hvile og hvile samt å sikre at du spiser et balansert kosthold – avgjørende faktorer som bidrar til å holde stressten nede.

Triks 2: Prøv Naturlige Kurer For Å Stoppe Det Fortsatte Tapet Av Hår

Kostholdsbalansen er svært viktig for å redusere ørevikene da mangel på vitaminer og mineraler bidrar til å forårsake håravfall. Det er viktig å sikre at kroppen din får tilstrekkelige mengder av jern for å holde håret din sunn. Også, begynn å ta vitaminer og mineraler for å bekjempe ørevikene. Skjønnhetseksperter anbefaler å ta ekstra biotin, et B-vitamin som er ypperlig for å opprettholde en frisk hårvekst. Omega-3 fettsyrer og vitaminer A, C og E bidrar også til å holde håret sunt, og du kan konsumere disse gjennom et balansert kosthold. Ut over kosthold er det flere naturlige kure som kan bidra til å redusere ørevikene. For eksempel er oljer som ricinusolje, rosmarinolje, arganolje og hvetekimoljer alle kjent for å gi lindring fra denne tilstanden.

Husk at genetiske faktorer er avgjørende for hår tap og øreviker. Følgelig, hvis problemet er alvorlig, er det best å oppsøke profesjonell kirurgi, slik som fettsuging og implanteder som finnes for å forhindre øreviker. Imidlertid vil disse lettfølgende triksene bidra til å redusere ørevikene og forhindre ytterligere hårtap. Så vær ikke redd, redusere stresset ditt og prøv å gi kosten din en vitamin-boost, slik at du kan opprettholde en glad, puls-skallethet.