Vippeløft hjemme? Det er mulig med Nanolash Lift Kit!

Vippeløft hjemme? Det er mulig med Nanolash Lift Kit!

Krøllede og tykkere øyevipper uten bruk av invasive metoder? Dette er drømmen for de fleste kvinner. Imidlertid er de fleste vipper naturlig tynne og svake. De krever enten flere lag med mascara eller vippe-extensions. Det viser seg at med Nanolash Lash Lift Kit kan du utføre vippeløft hjemme og oppnå spektakulære resultater.

Hva er et vippeløft?

Laminering og løfting av øyevipper er en av de mer populære behandlingene som tilbys av skjønnhetssalonger i dag. Som regel er det en ikke-invasiv metode som sikrer naturlig krøllede, glansfulle og lange øyevipper. En stor fordel er at resultatene er synlige så fort man fjerner silikonputene.

Selv om vippeløft er en trygg metode, kan den være ekstremt kostbar. Derfor bør du vurdere å skaffe deg Nanolash Lash Lift Kit. Med det kan du utføre vippeløftbehandlingen selv i komforten av ditt eget hjem.

Nanolash Lash Lift Kit – hva er verdt å vite om dette settet for vippe-laminering hjemme?

Nanolash Lash Lift Kit er designet for å gjøre vippeløft hjemme på egenhånd. Settet inneholder:

  • Trinn 1 – 10 x 0,5 ml-poser;
  • Trinn 2 – 10 poser med samme kapasitet;
  • Keratin Booster Trinn 3 – lignende kapasitet og antall poser;
  • Vippeløftlim – 5 ml lamineringlim;
  • Silikonputer – 3 par i forskjellige størrelser fra S til L;
  • Annet tilbehør nødvendig for å gjøre vippeløft.
Nanolash Lash Lift Kit

Settet lar deg utføre så mange som 10 vippe-lamineringer, og resultatene av en enkelt behandling varer i opptil 8 uker. Dette er en flott løsning for kvinner hvis vipper ikke er veldig tilbøyelige til styling, og å utføre daglig sminke tar mye av deres dyrebare tid.

Alle produktene som er nødvendige for å utføre vippe-laminering hjemme, er basert på næringsgivende naturlige ingredienser. Resultatet er glansfulle vipper som er vakkert næret.

Hvordan utføre vippe-laminering hjemme med Nanolash Lash Lift Kit?

Vippe-laminering hjemme med Nanolash Lash Lift Kit er enkelt og raskt. Alle de individuelle produktene er merket, rekkefølgen de skal påføres i er angitt. Nøkkelen er å grundig rense og tørke vippene først. Deretter trenger du bare å:

  • separere nedre vipper fra øvre vipper og feste dem ved hjelp av pad;
  • velge riktig størrelse silikonstenger og feste dem til øvre øyelokk ved hjelp av limet som er inkludert;
  • børste gjennom vippene og påføre produktene merket Trinn 1, Trinn 2 og Trinn 3, og holde hver av dem på i omtrent 7-10 minutter.
  • deretter fjerner du bare forsiktig silikonputene, tørker vippene rene med en bomullspad og nyter de utrolige resultatene.
Vippeløftbehandling hjemme med Nanolash Lash Lift Kit

Hva er effektene av vippeløft hjemme?

Vippeløftbehandling hjemme med Nanolash Lash Lift Kit lar deg oppnå tilfredsstillende resultater som varer lenge. Vippene vil se synlig lengre, tykkere og nydelig krøllede ut.

Det er verdt å merke seg at innholdet i settet for å løfte øyevipper hjemme inneholder ulike naturlige stoffer som kokosnøtt- og abyssinolje. De nærer vippene skånsomt og forbedrer resultatene. Bare vippepleie kombinert med laminering lar deg oppnå optimale resultater hjemme. Nanolash Lash Lift Kit viser seg derfor å være den beste løsningen.

Hvem er vippeløft- og lamineringsettet ment for?

Nanolash Lash Lift Kit for løfting og laminering av øyevipper er ment for enhver kvinne som ønsker å imponere med sitt forførende blikk hver dag. De med tynne vipper som ikke er veldig tilbøyelige til styling kan også velge det. Å utføre en vippeløft med settet fra Nanolash tar bare noen få minutter, og resultatene varer i 8 uker, avhengig av tilstanden til vippene i utgangspunktet.

Nanolash Lash Lift Kit – dette settet for vippe-laminering er et komplett produkt, og det er helt trygt å bruke. Selv de med sensitive øyne kan velge denne ikke-invasive hjemmebehandlingen. Resultatene vil være spektakulære.