Hårfarging med Highlighting Foam Strips

Hårfarging med Highlighting Foam Strips

Highlighting Foam Strips til hårfarging er et innovativt tilbehør som kan effektivisere arbeidsflyten for enhver frisørsalong. Dette er ikke bare et attraktivt utstyr, men også et praktisk verktøy som kombinerer teknologi med miljøvennlighet.

De bionedbrytbare skumstripsene består av 80% resirkulert materiale og forsterker aestetikken og komforten under fargeprosedyren. Det unike ytterlaget glir aldri av håret og forsterker effekten av en flamboyage, baleyage, sombre eller ombre. Stripsene kommer i vakre farger og passer enhver fargingsteknikk, har ekstraordinær gripeevne og robusthet og tilbyr presise resultater.

ColorCuts – iøynefallende vakre og praktiske skumstrips

Disse temperaturisolerende og lettvektige stripsene følger med en praktisk boks for enkel og rask farging. Sterk gripeevne og slitesterkhet tilbyr fantastiske og jevne resultater langs hele hårlengden. Polystyrenskummet forhindrer at fargeproduktet renner ut av håret. Aldri mer aluminumsfolie, som kan skade håret.

Optimal luftsirkulasjon mellom lagene utgjør minimal temperaturrelatert og mekanisk skade. Stripsene lugger ikke håret når de tas ut, og det semitransparente ytterlaget sørger for fullstendig kontroll over fargeprosessen.

Det fleksible og myke materialet passer perfekt i hånden, som gjør fargingsprosessen mer effektiv. Skumstrips gjør fargingen rask og enkel. De lar deg sette opp nydelige, trendy hårfrisyrer.

Lette skumstrips til flerlaget farging

Disse skånsomme skumstripsene irriterer ikke og forhindrer at håret ditt overopphetes. De kan bøyes, klippes og brettes som du ønsker. Det spesielle materialet lar dem vaskes i vaskemaskin og brukes på nytt, som kan få 200 strips til å vare 800 bruk.

Den fantastiske brukervennligheten tilbyr den ultimate fargingskomforten. Alt du trenger å gjøre er å skille ut en hårseksjon, plassere stripsen under håret og påføre fargeproduktet. Deretter bretter du stripsen på midten og drar stripsen forsiktig ut av håret etter normert tid, før du vasker og bruker på nytt.

Enkelt å gjøre endringer, null risiko for skader eller irritasjon, miljøvennlig løsning – introduser Highlighting Foam Strips på salongen din for å skille deg ut blant konkurrentene dine.

tilbehør til hårstyling

Det Maltesiske ColorCuts-merket

Merket produserer miljøvennlige produkter av den høyeste kvalitet, som holder deg oppdatert på det nyeste i frisørindustrien. Flerlaget hårfarging trenger ikke bli ditt verste mareritt lengre. Dette attraktive tilbehøret kan gjøre arbeidsflyten din raskere og effektiviserer fargeprosessen for et optimalt resultat.

Highlighting Foam Strips er brukervennlige tilbehør som leverer unike og aestetiske resultater. Skumstrips tilbyr toppkvalitet og luksus til salongen din. Miljøvennlig og moderne er tross alt den mest ønskelige kombinasjonen.

Skumstripsene måler 100×305 mm, er flerbrukbare og utgjør et praktisk redskap som verdsettes av profesjonelle, lærlinger og nyutdannede frisører over hele verden. Det et nyttig redskap for erfarne profesjonelle, og avgjørende for opplæring i flerlaget fargeteknikk.

De brukervennlige stripsene tillater flerdimensjonell farging, og det unike ytterlaget forsterker effekten av hårfargen. Materialet forebygger mot overoppheting av håret og opprettholder optimal temperatur samtidig som de holder seg kjølige ved berøring.

Disse utgjør 100% kontroll over alle steg i fargingsprosessen. Du kan raskt gjennomføre oppfriskninger for å rette opp i eventuelle skavanker. Skumstripsene glir ikke av håret og holder seg sittende gjennom hele prosedyren. Materialet er av høy kvalitet og hverken skader eller overoppheter håret, og tilbyr fullstendig kontroll.

Introduser de revolusjonære skumstripsene fra ColorCuts i hårsalongen din og tiltrekk flere kunder!