Hvordan påføre X-Rated Mascara fra Smashbox?

Hvordan påføre X-Rated Mascara fra Smashbox?

X-Rated mascara fra Smashbox er et slikt produkt som øker volumet og endrer utseendet dramatisk. Riktig brukt kan den utrette mirakler, selv for jenter med korte vipper. Se hvordan den nye mascaraen virker, og hvordan den bør påføres.

Smashbox X-Rated Mascara kan kun fås i én farge: dyp svart. Den anbefales for jenter med svarte eller brune vipper; på lyse vipper vil den kanskje ikke se så pen ut. Dekket med mascara kan vippene fullføre kveldssminke eller mørke smokey øyne. Den fremhever den svarte linjen som eyelineren har laget på øyelokket. Videre gjør Smashbox X-Rated Mascara vippene tykkere, mer bøyd og lengre. Påfører vi noen få lag får vi en effekt av falske vipper. Selvsagt, for å se vakre ut må vi påføre mascaraen ordentlig. Hvordan gjør vi det?

Det finnes noen måter å ta på mascara på. Men den mest populære er sikksakk. Plasser kosten parallelt med øyelokket og dra den gjennom vippene, fra rot til tupp. Med tuppen av kosten dekker du vippene på nedre vippekant. Når det første laget tørker kan du legge på enda et – på denne måten vil vippene se tykkere ut og ha mer definisjon. Hvis vippene klumper seg sammen kan du gre dem med en spesiel kam eller en ren kost fra oppbrukt mascara. Den endelige effekten til øyensminken avhenger av kosten. Og hvordan ser kosten i X-Rated Mascara fra Smashbox ut?

X-Rated-kosten var utformet for å separere og gre vippene. Den har lang, bred bust. Hvis du tar for mye produkt på kosten etter å ha tatt den ut av pakken kan du tørke det av på et papir eller «gre det ut» med en ren kost fra oppbrukt mascara. Så kan du utføre øyensminken din uten forstyrrelser.