Rangering av de beste maskaraene som kan gi drømmeresultatene dine! Oppdag hvilke produkter som bør finne plass i din sminkeveske!

Rangering av de beste maskaraene som kan gi drømmeresultatene dine! Oppdag hvilke produkter som bør finne plass i din sminkeveske!

Maskaraer skal gi deg spektakulære resultater uten at du må besøke en skjønnhetssalong. Kvinner legger mye håp i dette produktet, men ofte ender det i skuffelse. Derfor har vi laget denne rangeringen av de beste maskaraene som sikrer at du får tilfredsstillende resultater.

Hvordan ble denne rangeringen laget?

Denne maskara-rangeringen er laget for å svare på det evige spørsmålet: hvilken maskara er best? Målet er å presentere maskaraer som faktisk fungerer og som kan endre hvordan du tilnærmer deg øyensminke.

Da vi laget denne rangeringen tok vi ulike faktorer i betraktning som bestemmer kvalitet og ytelse i en maskara. Disse faktorene inkluderer blant annet:

  • produktets holdbarhet – om det begynner å flake av eller flekke;
  • kvaliteten – her er konsistens og hvor raskt den tørker det viktigste;
  • børsten – om den er godt formet og egner seg til å påføre maskaraen.

Alle punktene nevnt ovenfor er viktige for de fleste kvinner som ser etter en god maskara.

TOPP 5 maskaraer å investere i!

Den ideelle maskaraen kan være ulik fra person til person. Det avhenger helt av vippene og resultatene man forventer. Så nå er det tid for å finne den absolutte vinneren som, til tross for mindre mangler, fortjener anerkjennelse.

1. Nanolash Mascara

TOPP 5 maskaraer

Maskaraen fra Nanolash er uten tvil vinneren av denne rangeringen. Denne maskaraen har et fenomenalt omdømme blant kvinner. La oss begynne med det faktum at denne maskaraen er tilgjengelig i to varianter:

Dette sørger for at alle kvinner kan velge en maskara etter hva deres behov er. Begge produktene er utstyrt med ulike, perfekt formede børster som er laget av silikon. Dette gjør det mulig å nå selv de korteste og vanskeligste vippehårene i øyekroken.

Nanolash-maskaraen har også eksepsjonell holdbarhet. Brukere sier klart og tydelig at den ikke flaker av eller flekker i løpet av dagen.

2. Lashcode Mascara

Maskaraen fra Lashcode har forlengende og volumeffekter. Det er også et ekstremt populært produkt som skiller seg ut fra konkurrentene. Den gir blant annet:

  • eksepsjonell holdbarhet – maskaraen flaker ikke av i løpet av dagen og den flekker ikke når den utsettes for høyere temperaturer;
  • flott konsistens – takket være at produktet tørker raskt før man tar på neste lag.

Brukere av Lashcode-maskaraen liker at den har en veldig godt designet børste. Takket være denne maskaraen er det mulig å separere vippene presist og å dekke dem jevnt med maskara. Dette er uten tvil en av de bedre maskaraene å sjekke ut.

3. Guerlain Cils D’Enfer

Guerlain Cils D’Enfer er et annet vippeprodukt som er verdt å ha i sminkevesken din. Denne maskaraen skal ikke bare forlenge, men også krølle vippene vakkert. Maskaraen har en ganske godt utformet børste. Dette gjør det lettere å påføre produktet og sørger for at vippene separeres presist.

Likevel har noen brukere rapportert problemer ved produktets holdbarhet. Hos noen begynner maskaraen å flake av mot slutten av dagen. Samtidig kan denne være forårsaket av, for eksempel, å bruke mer enn ett lag med produkt. Når det kommer til høyere temperaturer har ingen rapportert å ha opplevd problemer. De sier faktisk at de aldri får «panda-øyne» av denne maskaraen.

4. Dior Diorshow Mascara

Dior Diorshow er en maskara som skal gi en salong-aktig effekt. Maskaraen skiller seg ut med sin estetiske emballasje. Brukere av Dior Diorshow forteller at de ikke opplever noen problemer med at produktet flaker av, selv hvis de gnir seg i øynene. Så man kan ikke påstå at produktets holdbarhet er noe å klage på her.

Børsten derimot, viser seg å skape problemer for mange. Den er designet med tette, ekstremt stive fibre. De er like tette i midten som i enden, og dette gjør det vanskeligere å nå de korte vippehårene uten å få produkt på øyelokket.

5. Rimmel Lash Accelerator

Rimmer Lash Accelerator er et budsjettvennlig produkt. Det er derfor veldig tilgjengelig, og kvinner bør ikke ha noen problemer med å få tak i det. Dette er en god maskara, men ikke den beste. Brukere rapporterer noen problemer med at produktet begynner å flekke og flaker av ganske lett.

Det er imidlertid ingen store problemer med børsten som følger med maskaraen. Brukerne er mest fornøyd med måten den er formet.

Hvilken maskara er best? Du må finne svaret på dette spørsmålet selv, siden det er veldig individuelt.