Falske klyngevipper? Sjekk ut rangeringen av de beste produktene!

Falske klyngevipper? Sjekk ut rangeringen av de beste produktene!

Er perfekte øyevipper en realitet? Slett ikke. Rammen rundt øynen er en individuell sak for alle kvinner. Likevel ønsker de fleste kvinner én ting – lange og tykke vipper med en vakker bøy. Takket være ferdiglagde klyngevipper for hjemmepåføring, kan enhver kvinne oppnå denne effekten uten å forlate hjemmet. Men hvilke merker er de beste? 

Listen med rangering av ferdiglagde klyngevipper – hvorfor ble den opprettet?

Kvinner leter alltid etter måter å forbedre utseendet på vippene sine og gjøre dem mer definerte. Dessverre er ikke Moder Jord veldig snill mot alle i denne forbindelse. Naturlige vipper er praktisk talt alltid svake, tynne og har en tendens til å falle av.

Forskjellige mascaraer gir ikke alltid tilfredsstillende resultater, og halvpermanente vippeforlengelser er ikke et alternativ for alle kvinner. Siden opprettelsen av klyngevipper for hjemmepåføring, har det vært en virkelig revolusjon.

Kvinner strømmet for å kjøpe esker med ferdiglagde vippklynger og prøvde å påføre dem hjemme. Det er derfor den nevnte rangeringen ble opprettet.

Den inkluderer bare klyngevipper for gjør-det selv-påføringer som fortjener oppmerksomhet. De mottar positive anmeldelser fra kvinner som er interessert i gjør-det selv vippeforlengelser, men som også skiller seg ut fra konkurrentene.

Rangering av falske klyngevipper for hjemmepåføring – TOPP 5

Selv om du kan finne et uendelig antall produkter for vippeforlengelse på skjønnhetsmarkedet, er ikke alle av dem gode. Vipper for gjør-det selv-påføring bør være holdbare, praktiske å påføre, og bør la deg oppnå tilfredsstillende resultater. Så hvilke klyngevipper oppfyller alle disse kriteriene?

1. Nanolash klyngevipper – gjør-det selv vippeforlengelser

Førsteplassen i vår TOPP 5 rangering av de beste ferdiglagde klyngevipper for gjør-det selv vippeforlengelser, tilhører produktet fra Nanolash. DIY Eyelash Extensions er ferdiglagde klyngevipper som enkelt kan påføres hjemme. Ifølge produsenten skal påføringen ikke ta mer enn 10 minutter. Dette bekreftes av anmeldelser fra mange fornøyde kvinner.

Disse falske vippklyngene for hjemmepåføring kan møte moderne kvinners forventninger. Deres største fordeler inkluderer:

  • mykhet – gjør-det selv vippeforlengelser er praktisk talt usynlige når de brukes
  • estetikk – gjør-det selv falske vipper fra Nanolash etterligner perfekt naturlige vipper
  • variasjon – det er 8 stiler av klyngevipper å velge mellom, og én eske inneholder vipper i 3 lengder: 10, 12 og 14 millimeter
  • Dyrevennlig – dette er også en veldig viktig faktor for mange kvinner.

Selvfølgelig slutter ikke fordelene med gjør-det selv vippeforlengelser fra Nanolash der. Produsenten hevder at effekten av en enkelt påføring kan vare opptil 5 dager. Imidlertid hevder noen kvinner i sine anmeldelser på nettet at med riktig pleie varte påføringen mye lenger.

Du bør også vite at du kan få et komplett sett med vippeforlengelser. I tillegg til de ferdiglagde klyngevippene, inneholder settet annet nødvendig tilbehør som en binder, en fjerner, en forsegler og spesielle pinsetter.

Alt tatt i betraktning, er det ingen tvil om at gjør-det selv vippeforlengelser fra Nanolash fortjener førsteplassen i rangeringen.

2. Lilac St Intro Starter Kit

Lilac St Intro Starter Kit tilbyr ferdiglagde falske øyevipper som lar deg påføre dem hjemme. Disse vippklyngene er tilgjengelige i ulike lengder fra 10 til hele 16 millimeter. Dette lar deg skape både voluminøse vipper som Russian Volume, men også delikate vipper. Du kan fritt tilpasse Lilac St Intro Starter Kit-klyngene til du får de resultatene du ønsker.

Lilac St. klyngevipper er uvanlige og fargerike, men emballasjen deres er ekstremt liten og veldig dyr. En påfyllingspakke inneholder 10 klynger, noe som sikrer bare én påføring. Kvaliteten deres er god, men for denne prisen kan du få en eske med vippklynger av bedre kvalitet.

Både lim og pinsetter er inkludert i settet, så påføringen av disse vippene i seg selv bør være ganske enkel. Lilac St Intro Starter Kit sikrer:

  • et naturlig utseende – de tynne og fine bustene blander seg godt med naturlige vipper
  • lette – i likethet med Nanolash sine klyngevipper, er disse klyngene også usynlige når de brukes
  • variasjon – det som fortjener spesiell oppmerksomhet her er variasjonen i størrelser, som lar deg skape den stilen du ønsker.

Lilac St Intro Starter Kit falske vipper krever ikke at du tar dem av deg når du skal sove. Den lovede holdbarheten er anslått til flere dager. Selvfølgelig avhenger mye av hvordan du pleier de falske vippene dine.

Dessverre er det ikke det beste produktet i denne rangeringen. DIY Lash Extensions fra Nanolash har de samme fordelene, i tillegg til at effekten av en enkelt påføring kan vare opptil 5 dager, uavhengig av omstendighetene.

3. Glamnetic Lash Extensions Kit

Glamnetic Lash Extensions Kit er ferdiglagde øyenvippklynger for hjemmepåføring. Produsenten garanterer at du kan oppnå drømmeresultatene dine på bare 5 minutter.

Det er en kjensgjerning at selvpåføringsklyngene fra Glamnetic gir inntrykk av fleksibilitet. De skiller seg ut ved:

  • holdbarhet – disse klynger skal vare opptil 5 dager
  • en fleksibel svart stripe – takket være den er det mulig å kamuflere overgangslinjene på en smart måte

Samtidig, for at de naturlige vippene skal fusjonere med klyngevippene fra Glamnetic, må de være riktig forberedt. En vanlig sminkefjerner er ikke nok her. Produsenten anbefaler å krølle vippene med en vippetang før påføring. Dessuten er etterbehandlingen mye mer krevende i dette tilfellet. Vippene må børstes gjennom, og det anbefales å sove bare i bestemte stillinger. Dermed, selv om påføringen av disse klyngevippene er enkel, er det å ha dem på i mer enn en dag ikke særlig praktisk.

Fordelene med disse klyngevippene? De overlapper også med de fra Nanolash. Det virker ikke som om Glamnetic Lash Extensions Kit gir noe spesielt. Dessuten er prisen ganske høy sammenlignet med de bedre og mer attraktivt prisede DIY Lash Extensions fra Nanolash.

4. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ardell X-tended Wear Lash System KIT tilbyr et utvalg av størrelser på falske vipper å velge mellom. Dette gjenspeiles igjen i enorme muligheter for øyenvippstyling. Kvinner kan velge å skape en Hollywood Volume-look eller bare fremheve øynene forsiktig.

I settet er det ikke bare klyngevippene, men også en applikator, lim og en forsegler for å hjelpe til med å fjerne det klebrige laget.

Ardell X-tended Wear Lash System KIT-vipper er svært populære blant kvinner. Imidlertid mangler det heller ikke på negative anmeldelser. Brukere er ganske misfornøyde med den høye prisen og den dårlige effektiviteten til produktene. LIkevel er kvaliteten på vippene og estetikken i finishen til Ardell-vippeklynger adekvat i forhold til prisen. Selv om disse vippene kommer i små klyngervipper, kan de gi et unaturlig utseende.

5. LLBA DIY Lash Extension Kit

På sisteplass blant de 5 beste produktene for hjemmepåføring av vippeforlengelser er LLBA DIY Lash Extension Kit. Disse vippene er også designet for å påføres hjemme, og lar deg oppnå naturlige resultater.

LLBA DIY Lash Extensions Kit-vipper kommer i et utvalg av størrelser å velge mellom. Imidlertid, i motsetning til Nanolash klyngevipper, kan du bare finne vipper i én spesifikk lengde i én pakke. Som et resultat er stylingalternativene litt mer begrenset enn med vippklyngene fra Nanolash.

Det er også viktig å merke seg at antallet klyngevipper i påfyllingsboksene varierer, til tross for at prisene tydelig tilsier at det skal være mange i hver stil. Det neste viktige punktet er at noen av klyngervippene krever bruk av en vippetang før man setter dem på.

LLBA DIY Lash Extensions Kit-vipper kommer også i et sett. Hvis du velger det, vil du også motta lim og en applikator.

LLBA DIY Lash Extensions Kit avslutter listen over de beste produktene for hjemmestyling av vipper. Disse falske vippene er ikke like holdbare og enkle å påføre som Nanolash DIY Vippeforlengelser. Likevel er det trygt å si at de bør leve opp til litt lavere forventninger.

Rangering av ferdiglagde klyngevipper for DIY-applikasjon hjemme – hvilke er verdt å velge?

Det er ingen tvil om at valget av ferdiglagde vippklynger for gjør-det-selv-påføring kan være en virkelig utfordring for mange kvinner. Derfor ble den ovennevnte rangeringen opprettet, for å gjøre denne oppgaven så enkel som mulig.

Selvfølgelig har hvert av de oppførte produktene mange fordeler. Påføringen av ferdiglagde klynger bør være ekstremt enkel og gjøres på bare noen få minutter. Imidlertid må du tenke på hva du bryr deg mest om.

Gjør-det-selv vippeforlengelser fra Nanolash ser ut til å være den ubestridte lederen innenfor gjør-det-selv vippeforlengelser. Disse klyngevippene kommer med 3 lengder i én boks, og i tillegg, så mange som 8 forskjellige stiler å velge mellom. Og enda mer, disse klyngevippene lar deg skape en vippelook som varer opptil 5 dager.

De lar deg skape hvilken som helst vippestil som ikke bare vil se spektakulær ut, men som også vil være langvarig. Men den endelige avgjørelsen opp til deg, og du bør vurdere dine behov og forventninger først og fremst.