Et forførende blikk på 10 minutter? Med punktvipper for DIY vippe-extensions fra Nanolash er det mulig!

Et forførende blikk på 10 minutter? Med punktvipper for DIY vippe-extensions fra Nanolash er det mulig!

Enhver kvinne ønsker å forbløffe med blikket sitt. Men skjøre og tynne vipper er et problem for mange kvinner, og dessverre gjør maskaraer sjelden nok. Det er her DIY Eyelash Extensions fra Nanolash kan være den perfekte løsningen!

Er det mulig å gjøre vippe-extensions hjemme?

Det lider ingen tvil om at mange kvinner sliter med tynne og få vipper. Det er et faktum at øyenvipper er ekstremt delikate. I tillegg kan intensive behandlinger eller til og med sola påvirke tilstanden deres negativt og ødelegge hele vippelooken.

Frem til nå måtte de fleste kvinner velge semi-permanente vippe-extensions eller falske vipper. Dessverre har begge disse løsningene sine ulemper. Den første betyr at kvinner som velger den ikke kan endre på looken i mange uker. Den andre krever at de bruker mye tid til å sette på falske vipper om morgenen.

Men DIY Lash Extensions fra Nanolash er den perfekte løsningen i begge tilfeller. Disse punktvippene for hjemmebruk gir deg muligheten til å oppnå naturlige resultater. Disse ferdiglagde punktvippene kan settes på på kun 10 minutter.

Resultatene av én enkelt behandling kan holde i opptil 5 dager, og du kan glemme problemet med korte og tynne vipper helt.

falske vipper

DIY Eyelash Extensions fra Nanolash – hva er de egentlig?

Punktvipper for DIY vippe-extensions er et nytt produkt som merket Nanolash har bestemt seg for å lansere. Det virker som om dette er svaret på alle den moderne kvinnes behov.

Disse punktvippene er designet for å sette på egenhånd hjemme. Med disse kan du glemme falske vipper eller vanskelige timer hos skjønnhetssalonger. Hver pakke med punktvipper inneholder vipper i 3 lengder:

  • 10 millimeter;
  • 12 millimeter;
  • 14 millimeter.

Én pakke inneholder 36 punktvipper i 8 ulike stiler. I tillegg kan du få et komplett sett for vippe-extensions fra Nanolash. Det inneholder:

  • en bonder – et spesielt vippelim, som lar deg sette på vippene ordentlig;
  • 36 punktvipper i 3 lengder – 8 stiler å velge mellom;
  • en sealer – et produkt som lar deg fjerne det klebrige laget fra vippene;
  • en remover – som hjelper med å fjerne de falske vippene uten å skade de naturlige vippene;
  • en applikator – laget av rustfritt stål og er designet for å hjelpe deg med å sette på vippene.

Det er lett å se at punktvippene for hjemmebruk fra Nanolash kan forvandle utseendet ditt fullstendig, og det kreves kun 10 minutter å sette dem på!

Vippe-extensions hjemme med Nanolash punktvipper – hvordan gjør du det?

Det har endelig blitt mulig å gjøre vippe-extensions hjemme med DIY punktvipper! I tillegg bør de falske punktvippene for hjemmebruk ikke skape noen problemer, selv for de som ikke har noen tidligere erfaring med dette. Alt du trenger å gjøre er:

  • påføre et tynt lag med bonder og vente i 30-60 sekunder til det blir klebrig;
  • ta en punktvippe med applikatoren og sette dem på 1 mm fra hårroten;
  • klemme sammen vippene med applikatoren og dekke det endelige resultatet med en sealer for å fjerne det klebrige laget.

Detaljerte instruksjoner er også inkludert i pakken. Du bør også vite at DIY Eyelash Extensions er designet for både profesjonell- og hjemmebruk. Prosessen er enkel og behagelig, noe som kvinner sikkert setter pris på.

vippeextensions

Luksuriøse DIY Lash Extensions – oppsummering

DIY Lash Extensions lar deg gjøre dine egne vippe-extensions hjemme. Disse ferdiglagde vippene er myke, fleksible og blender lett inn med dine naturlige vipper.

Å gjøre vippe-extensions hjemme har blitt mulig takket være luksuriøse punktvipper fra Nanolash. Det er utvilsom et premium produkt som kan imøtekomme forventningene til selv de mest kravstore kvinnene. På kun 10 minutter kan kvinner oppnå spektakulære resultater innen vippe-styling.