Pupa Vamp! Extreme – Extreme Definition

Pupa Vamp! Extreme – Extreme Definition

Pupa Milano ønsket det nye året velkommen med en sydende kunngjøring om nye produkter. Ett av dem er pakket i en eksklusiv metallinnpakning – Vamp! Extreme mascara, som er forventet å gi en ekstrem fortykkende effekt og øke volumet. Hvordan er Vamp! Extreme mascara? Hva tilbyr Pupa?

Maksimalt volum

Pupa Milano Vamp! Extreme mascara er et topp produkt, presentert av merket på slutten av fjoråret. Produsenten forsikrer om at mascaraen er perfekt selv for krevende kvinner som vil ha en forførende look. Pupa Vamp! mascara skal gi vippene ekstremt volum etter ett lag.

Mascara for de krevende

Det er ofte nesten umulig å finne den perfekte mascara. Vamp! Extreme gir de beste egenskapene pakket i en original innpakning. Den langvarige og spektakulære effekten av tykke vipper i dyp, svart farge, uten klumper eller avflassing, det er effekten som Vamp! Extreme sikrer.

Hva kjennetegner Pupa Milano mascara?

  • Høy grad av pigmentering takket være konsentrerte pigmenter.
  • Langvarig formel uten flassing.
  • Lett, delikat formel.
  • Kompleks som er rikt på nærende ingredienser.
  • Myk og fleksibel kost med uvanlig fasong.
  • Ingen risiko for allergier, fordi innholdet er parabenfritt.
  • Oftalmisk testet (for sensitive øyne og folk med kontaktlinser).

Innovativ formel

Pupa Vamp! Extreme er en mascara utenom det vanlige. Produktets kremaktige tekstur fordeles på vippene med kosten med den innovative fasongen, som sikrer umiddelbar volumeffekt. Applikatoren grer ut vippene perfekt, og gjør at mascaraen dekker hver vippe med en myk formel som ikke tynger dem ned. Blekksvarte vipper er et resultat av at kosten gir dem struktur, av de dypsvarte pigmentene og av gelévannfasen som optisk gjør dem tykkere.