Hvilket Ansiktsserum mot Rødhet er best? TOPP 5 Rangering

Hvilket Ansiktsserum mot Rødhet er best? TOPP 5 Rangering

Et bra ansiktsserum mot rødhet bør fungere effektivt ved å gjøre sprengte blodkar mindre synlige og samtidig føre til sterkere hud. Dessverre er det kun noen få produkter som er i stand til å gjøre dette. Du kan slutte letingen nå, for vi har oppsummert de 5 beste serumene for rødsprengt hud i innlegget vårt. Disse vil gi deg et sunnere og vakrere ansikt.

Hvordan tar man vare på hud med tendens til å bli rødsprengt og dekket av edderkoppårer?

Rødsprengte hudtyper er spesielle fordi utseendet på dem påvirkes både av daglig hudpleie og mange utenforliggende forhold. For å holde huden sunn og feilfri bør du:

  • drikke minst to liter vann om dagen
  • unngå sigaretter og alkohol
  • spise mer frukt og grønnsaker
  • velge milde renser som er laget spesielt for rødsprengte hudtyper
  • bruke en skrubb maks en gang i uken
  • bruke solkrem med faktor 30 eller 50 hver dag
  • bruke et ansiktsserum mot rødhet regelmessig

Serum er produktet som har den største virkningen på hudens helse fordi produktet penetrerer dypt inn i huden for å styrke svake blodkar. Via denne virkningen lindrer serum irritasjoner og gir umiddelbar lettelse. Hvilke serum er best for rødsprengte hudtyper? Du finner mer informasjon om dette nedenfor.

Oppsummering av TOPP 5 Ansiktsserum mot rødskjær

Mens vi valgte ut produktene var vi spesielt opmerksomme på ingredienslisten og de umiddelbare og langvarige resultatene. Prisene, flaskestørrelsene og tilgjengeligheten var også viktige faktorer å ta med. Det var slik de TOPP 5 beste ansiktsserumene fikk se dagens lys. Se hvilke av dem som er best.

1. Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum viser seg å være uslåelig. Den fantastiske formuleringen, flotte resultater og rimelige prisen plasserte produktet på toppen av rangeringen vår. Å redusere rødhet, hyperpigmentering og edderkoppårer er det viktigste det får til. Kastanjeekstrakt gjør det mulig å lukke og opprettholde blodkarene. Serumet styrker hudbarrieren og reparerer ujevn hudtone i tillegg. En naturlig antioksidant (Boerhavia Diffusa Rotekstrakt) gir oss et yngre utseende ansikt fordi den forsinker aldringsprosessen. Andre ingredienser som linden og sypressekstrakt lindrer og tilfører fuktighet til huden. Serumet kan brukes selv to ganger daglig, og det varer lenge (vi får 50 ml for en skikkelig god pris). Gå til den offisielle butikken for å få vite mer: www.nanoil.no

2. Olehenriksen Truth Serum

Dette fungerer supert både for rosaceaplagede hudtyper og de som har ekstremt tørr eller sliten hud. Det kan brukes både morgen og kveld. Olehenriksen Truth Serum er et veldig bra valg under sminke og fungerer som oppglødende primer som gir naturlig glød. Hyaluronsyren tilfører fuktighet til huden mens aloe vera-juicen lindrer irritert hud og beskytter den mot utenforliggende angripere. Brukerne elsker den forfriskende duften, som kommer som følge av sitrusen i formuleringen. Serumet er ganske tykt, så det må påføres i større mengder siden flasken bare inneholder 30 ml.

3. Origins Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum

Et lindrende hudserum fra Origin rangeres litt lavere. Som navnet tilsier er reishisoppen hovedingrediens, som er i stand til å effektivt minimalisere alle tegn på hyperpigmentering eller inflammasjon. Ved å bruke serumet regelmessig vil du kunne gjøre ansiktshuden mykere og mindre sensitiv ovenfor ulike miljøfaktorer. Enkelte anmeldere har ingen problem med den kraftige duften, mens andre syns den er plagsom. Det som er fint med produktet er at vi kan velge mellom3 størrelser: 30, 50 og 100 ml.

4. Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe

Dette virker å være et flott valg for hud som er både moden og har tendens til å plages med rosacea. De nøye utvalgte ingrediensene styrker blodkarene og gjør edderkoppårer mindre synlige, i tillegg til å forsinke aldringsprosessene i huden. Den ujevne hudtonen repareres og de fine linjene glattes ut. Flasken varer lenge fordi du kun trenger tre dåper for å dekke hele ansiktet og nakken. Produsenten forsikrer pm at serumet er en bra sminkeprimer, men enkelte brukere er ikke enige og synes det tar for lang tid før produktet synker inn – det etterlater visst et fettete lag i ansiktet. Likevel er det et flott serum til nattbruk.

5. Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Re.Pair Serum

Et favorittserum av Dr. Jart+ fungerer flott for sensitiv og rødsprengt hud. Det lindrer irritert hud og forminsker synlig rødhet. Når det kommer til langtidseffektene styrker serumet hudens beskyttelsesbarrierer og reduserer hypersenstivitet ovenfor eksterne faktorer takket være Gotu-kola, som er tilsatt i formuleringen. På den andre siden har de også tilsatt pantenol for å tilføre dyptgående fuktighet til huden. Når det kommer til edderkoppårer og rødskjær derimot er ikke serumet like effektivt som de andre på oversikten vår. Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Re.Pair er kremaktig og har en grønnaktig farge som forsvinner raskt. Serumet inneholder 30 ml og er et av de billigste alternativene på listen vår.