Maybelline Great Lash Mascara

Maybelline Great Lash Mascara

Maybelline Great Lash er en av de mascaraene som hver eneste jente burde ha i toalettvesken. Hvorfor? Fordi den oppfyller forventningene til selv den mest krevende kvinne og får hver øyensminke til å se effektiv og vakker ut.

Maybelline Great Lash gir ekstremt god effekt. For det første gjør den vippene mørkere, men den gir også mer lengde, tykkelse og krøll. Øynene dine vil se større ut, og blikket under lange, svarte vipper – mer mystisk. For det andre varer mascaraen lenger på vippene. Først etter 10 timers bruk vil mascaraen begynne å gnis ut og etterlate seg svarte flekker på nedre øyelokk. Det er spesielt synlig på fet eller kombinasjonshud. For det tredje tørker Maybelline Great Lash mascara rett etter påføring. Derfor kan du legge på et nytt lag med produkt med en gang. Vipper som er gjort tykkere på denne måten ser vakre ut. For det fjerde gir ikke produktet irritasjon i verken øye eller hud. Den kan fritt brukes av folk med sensitive øyne og hud som lett får allergier. For det femte inneholder ikke dette produktet noe parfyme. For det sjette fjernes den svært lett selv med vanlig sminkefjerner.

Likevel har Maybelline Great Lash også noen ulemper. Folk som aldri har brukt mascara kan ha problemer med å ta den på. Dette produktet kan få vippene til å klumpe seg sammen og ødelegge resultatet. Da trenger du å bruke en ren kost fra en gammel mascara eller en liten kam for å gre ut vippene. Noe slikt innen sminke kan ødelegge all moroa. Videre er kosten i denne mascaraen svært små, noe som generelt gjør sminking mye vanskeligere. Det kommer for mye mascara på kosten, og det gjør det vanskelig å nå de små vippene.

Maybelline Great Lash kommer i en rosa – celadon pakke. Den er tilgjengelig i seks nyanser: mørkeblå, brun, grønn rosa, fiolett og smaragd.