Ser du etter en keratinbasert hårmaske? Sjekk ut toppvalgene våre HER

Ser du etter en keratinbasert hårmaske? Sjekk ut toppvalgene våre HER

La oss begynne med de gode nyhetene, eller hva? Skadet hår er ikke verdens ende. Du er ikke dømt til å måtte klippe håret kort om hårstråene dine begynner å bli utslitte. Ta et dypt pust inn og ut og strekk deg etter keratin – et livsviktig protein som er i stand til å ta godt vare på selv svært skadet, dehydrert, livløst hår uten glans.

Åpenbart vet du at en vanlig hårbalsam, selv om den skulle vært beriket med keratin ikke er på langt nær nok til å reparere håret fullstendig. Om du vil reversere skader, bør du se etter en keratinbasert hårmaske. Se etter et produkt som er formulert med keratin av høyeste kvalitet som brukes i store nok mengder eller… ikke se etter det i det hele tatt! Vi har allerede gjort jobben for deg og funnet de beste keratinberikede hårmaskene som er bevist å gi best mulig effekt. Len deg tilbake og nyt!

Hvorfor keratin?

Hvor kommer den gigantiske populariteten bak dette anonyme hårproteinet fra? Svaret er enkelt – keratin er et av hovedbyggeblokkene i håret. Dette er proteinet som er ansvarlig for å holde håret sunt, tykt, sterkt og glansfylt. Kort fortalt holder keratin håret ditt i god tilstand og gjør det resistent mot angripere. Om det er for lite keratin i håret, ser du at det blir matt og sprøtt. Med andre ord vil hårstråene dine holde seg vakre og sunne om du tilfører en optimal porsjon keratin til dem regelmessig. Det er faktisk så enkelt som det å oppnå nydelig hårmanke!

Hvilken keratinhårmaske bør du velge?

Feil hårprodukter som ikke gir deg ønsket resultat er nå et fenomen som hører fortiden til. Sjekk hvilke hårmasker som er topprangerte av brukere som kun bryr seg om den best mulige effekten. Derfor bør du få håret stusset og la en bra keratinhårmaske gjøre resten av jobben om håret ditt trenger litt skikkelig helbredning og reparasjon. Tilfør keratin av høy kvalitet regelmessig, så vil du se hvor fantastisk hårstråene dine kan se ut. Uten mer om og men er det på tide å reparere det skadde håret ditt!

De Beste Keratinhårmaskene. Sjekk oppsummeringen!

NANOIL, KERATIN HAIR MASK

NANOIL, KERATIN HAIR MASK

Fantastisk hår uten noe innsats? Nanoil tilbyr deg en hårmaske som vil hjelpe deg med å oppnå langt og voluminnøst hår raskt. Høy kvalitet, konkurransedyktig pris, behagelig tekstur og en vektløs følelse som omhyller hårstråene med en fantastisk duft – alt dette gjør at Nanoils Keratin Hair Mask er en topprangert hårmaske, med god effekt og positivt rykte. De aktive ingrediensene i produktet tilfredstiller alle hårbehov for å gi deg perfekt utseende: keratin og pantenol er den beste kombinasjonen for alle hårtyper. Du trenger ikke noe annet for å ta vare på de slitne hårstråene dine fordi Nanoil Keratin Hair Mask gjør håret glansfylt, mykt og enkelt å børste etter kun et bruk. Etter et par uker med regelmessig påføring, vil du se hvor mye tykkere og bedre håret ditt blir. Om du ønsker å styrke håret fra rot til spiss trenger du ikke lete lengre, fordi Nanoil Keratin Hair Mask er løsningen du har lett etter.

Produkt nettside: www.nanoil.no

KÉRASTASE, RÉSISTANCE MASQUE EXTENTIONISTE

Det kan ikke motsies at Kerastase er et merke som er godt kjent og anbefalt av frisører, som gjør at det ofte velges av kundene. Vil denne keratinhårmasken som er ganske dyr på tross av den lille krukken du får for prisen, kunne tilfredstille behovene håret ditt har? Bortsett fra keratin inneholder Kerastase Resistance Masque Extentioniste også en eksepsjonell blanding kjent som Gjenopplivningssirup, kombinert med ceramider som er i stand til å reparere skader langs hele hårlengden. Dette produktet gjør underverker for svakt hår som ikke er glansfylt eller elastisk lengre. Når den brukes regelmessig vil keratinhårmasken fra Kerastase synlig redusere problemer med splitte tupper og forbedre hårets generelle tilstand.

PHYTO, PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

En annen keratinhårmaske – Phytokératine Extrême Exceptional Mask – er en livredder for ødelagt og sprøtt hår med tendens til splitte tupper. Takket være keratin hjelper dette produktet håret med å komme seg, og leverer generelt sett bra resultater. Etter et par uker med regelmessig bruk blir hårstråene styrket, skinnende og kruseresistente. Ulempene? Tja, det finnes noen få av dem. For eksempel kan denne masken tynge ned tynt og skjørt hår, noen kan synes prisen er for høy, spesielt i forhold til størrelsen på produktet, og til slutt kan du trenge mer enn bare en krukke produkt for å reparere håret fullstendig. Åpenbart bør ikke dette avskrekke de med ekstremt skadet hår fra å prøve ut Phytokératine Extrême Exceptional Mask.

WELLA SP LUXE OIL, KERATIN RESTORE MASK

Keratin kombinert med plantebaserte oljer – kan det fungere? Kosmetologer som jobber på Wellalaboratoriene tror det kan det. Keratin Restore mask inneholder så mye som tre naturlige oljer – argan, jojoba og mandelolje – som sammen tar seg av næring og styrking, forbedrerer elastisiteten og beskytter håret mot overflødig fuktighetstap. På grunn av dette fungerer dette produktet bra for tynt og tørt hår som har problemer med å holde på fuktighet. Selv om Keratin Restore Mask kan tynge ned tynt og skjørt hår, vil det virkelig fungere bra for hår som er skadet på grunn av høye temperaturer.

LANZA, KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE

En annen keratinhårmaske som er inkludert i denne oversikten markedsføres for modent hår, som er hår som mister keratin med alderen, og som derfor blir svakt og flatt med mangel på fuktighet. Selv om prisen kan anses som høy med tanke på effektene den tilbyr, er ingredienslisten ganske interessant. Keratin kombineres med crambe abyssinica-frøolje og kaffebønneekstrakt. Sistnevnte er i stand til å stimulere hodebunnen for å gjøre hårsekkene sterkere, som motvirker at håret blir tynnere. Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque tilfører lipider til håret, pH-verdien forstyrrer ikke hodebunnen og den hjelper med å gi motstandsdyktigheten som ofte går tapt med alderen tilbake til håret. Derfor vil dette produktet fra Lanza være et flott valg for deg med hår som har mistet glansen og elastisiteten sin med alderen.

GLOBAL, KERATIN DEEP CONDITIONER

Det er svært sannsynlig at du vil forelske deg i denne hårmasken, spesielt om du tilbringer mye tid utendørs om vinteren. Dette produktet gir beskyttende effekt, reduserer krusing og statisk hår og får håret til å se nydelig ut selv etter du tar av vinterhatten din. Globals Keratin Deep Conditioner er formulert med en vitamin-, mineral- og peptidbasert blanding som er skapt for å beskytte og tilføre næring til hår som konstant utsettes for utenforliggende angripere. Når den brukes regelmessig gjør den håret mykt og vakkert. En fordel ved produktet er at det hjelper deg å få kontroll på vanskelig og statisk hår fordi det temmer babyhår og gjør børstingen enklere. Selv om den er ganske dyr og liten i størrelsen, kan det ikke sies at resultatene Keratin Deep Condtioner gir er dårlige.

KEUNE, CARE KERATIN SMOOTH MASK

Om du bruker (for mye) varmestyling vil Care Keratin Smooth Mask fra Keune kunne være valget for deg. Bortsett fra keratin inneholder denne hårmasken også provitamin B5 og sheasmør, som gjør den til en perfekt behandling for ekstremt deydrert hår. Derimot bør du være forsiktig om du har tynt og flatt hår, for dette produktet kan tynge det ned. Sheasmør – et naturlig UV-filter – som er blandet i den tungvektige formuleringen til Care Keratin Smooth Mask kan gjøre sprøtt og krusete hår slapt og flatt. Heldigvis vil dette produktet gjenopprette fuktighetsbalansen i håret og sørge for at det ikke blir skadet ved bruk av varme stylingredskaper.