The Mascara er det nyeste produktet fra Sephora og hadde premiere på begynnelsen av året

The Mascara er det nyeste produktet fra Sephora og hadde premiere på begynnelsen av året

The Mascara er det nyeste produktet fra Sephora og hadde premiere på begynnelsen av året. The Mascara i sin elegante, svarte boks oppmuntrer deg til å teste den. Sephora bidrar ved å reklamere for The Mascara som et perfekt produkt for kvinner som forventer lange, gredde vipper uten klumper. Hvordan er virkeligheten?

Hvordan ser den ut?

Sephora presenterte sitt nyeste produkt for ikke så lenge siden. The Mascara, i likhet med hver nyhet fra Sephora, ser uklanderlig ut. Svart, klassisk innpakning med sølvskrift og en konveks «x» og merkets logo plassert ved toppen gir produktet et luksuriøst utseende. Ikke så rart, Sephora sørger alltid for at produktene deres er fra øverste hylle og gleder selv de mest krevende brukerne.

Hva kan den tilby?

Kjenner vi det fulle navnet til The Mascara kommer tanken i hodet av seg selv. «Volume, Length & Definition», med andre ord imponerende volum, maksimal lengde og uttrykksfullhet. En intens look ved første påføring og uttryksfull øyekontur. Det er en løsning for kvinner som virkelig ønsker den naturlige effekten av lengre vipper. Den innovative formelen til The Mascara av Sephora gjør at vippene ikke klumper seg, den legger ikke igjen klumper og den grer vippene perfekt for å gi volum og intens farge.

Hvordan virker den?

The Mascara Volume, Length & Definition er en kombinasjon av flerfunksjonell kost med formel beriket med hyaluronsyre. Ideell lengde, problemfri fordeling på vippene og økt volum uten edderkoppaktige vipper er blant fordelene ved The Mascara. Den innovative innpakningen lar deg ta på kun så mye produkt du trenger, noe som gjør påføringen betydelig enklere; akkurat som den komfortable kosten.

Hva inneholder den?

Hyaluronsyre ble nevnt over, men det er ikke den eneste hemmeligheten til The Mascara av Sephora. Mascaraens formel ble beriket med ytterligere to ingredienser – carnaubavoks for flere lag og volum som øker litt og litt; gummi arabicum for bevaring og forlengelse av påføringseffekten. Alt dette lar deg oppnå tykkere og lengre vipper som er mer uttrykksfulle ved hver bevegelse av applikatoren.