6 tips til hvordan du ser bra ut uten sminke

6 tips til hvordan du ser bra ut uten sminke

En naturlig look er den nyeste trenden, og myk sminke (sminke »ingen sminke») blir mer populær dag for dag. Vi vil se freshere ut uten å ta på unødvendige lag med sminkeprodukter, og det finnes noen grunner til det, som for eksempel at det tar for mye tid eller at det er for dyrt. I tillegg blir resultatene ofte svært annerledes i forhold til det man hadde tenkt. Det er grunnen til at vi vil svare på det aller viktigste spørsmålet: hvordan se bra ut uten sminke på bare noen minutter?

Først må du fjerne alt uønsket ansiktshår. Du bør huske at epilering og justering av øyenbrynene forbedrer det generelle utseendet til øynene dine betydelig, og gir dem en nydelig ramme. La oss ta oss av den uønskede barten og kinnhårene. Du kan bruke pinsett eller ansiktsvoks. For det andre må du stimulere blodsirkulasjonen. Vi vet alle at klar hud er enhver kvinnes beste venn, og du kan oppnå dette ved hjelp av en enkel fargeforbedrende prosedyre som er stimulering av blodsirkulasjonen. For å gjøre dette må du bare klappe ansiktet ditt varsomt og forsiktig med hendene dine. Klappingen forbedrer blodsirkulasjonen din, og huden får en sunn glød.

Det tredje du må huske på er at du, siden tørr hud aldri ser bra ut, må bruke en mild krem for å gi best mulig pleie og hydrering. Påføring av krem i ansiktet gjør at det ser bedre ut. Men du må huske at kremen ikke må være for fet og tung, fordi huden da får en usunn glans. Bestemmer du deg for å gi opp sminke må du huske å påføre delikate hudpleieprodukter. For det fjerde, ta godt vare på leppene dine. Du bør sette av minst et par minutter til leppene dine hver dag, for hvis de er for sprukne vil du aldri se så sjarmerende ut som du skulle ønske. Gjør en rask leppepeeling (for eksempel sukker) og ta på noenærende balsam eller vaselin. Huden din blir delikat og får en fløyelsaktig glød.

For det femte, for å lyse opp øynene dine er det viktig å gjemme skyggene under øynene, som vanligvis er synlige på ansiktet ditt hver morgen. Du kan gjemme dem ved å lysne litt av øyeområdet. Og alt det uten highlighter selvsagt! Til dette er det best å bruke en krem med opplysnende partikler. For det sjette bør du highlighte øynene dine; det er like viktig som å highlighte huden din. Hvordan gjør man det uten sminkeprodukter? Du må ta vare på vippene dine, og den beste måten å gjøre det på er å krølle dem med en vippetang. For å gi dem denne sunne gløden bør du også påføre nærende olje eller vaselin – de vil se tykkere og sunnere ut.