Hvordan påfyller du fuktigheten du har mistet i håret?

Hvordan påfyller du fuktigheten du har mistet i håret?

Alt vi gjør med stilig hår, fra å farge det til å brette det, belaster det. Og alle disse behandlingene kan lett fjerne naturlig fuktighet, og det kan føre til tørt og sprøtt hår. Selv om det ikke bare er styling som stjeler det viktige fuktighetsnivået, bevaring av fuktighet er nøkkelen for et sunt hår. .

Det er viktig å huske på at selv om enkelte produkter kan holde på fuktighet, må du samtidig implementere riktig hårpleie og også trene for å berike håret. Vil du ha fuktighetsrikt hår? Følg disse tipsene for hårpleie og oppdag hvordan du fornyer fuktigheten din.

1. Forutsi hva håret ditt trenger

Hårets kondisjon bestemmes av alle naturgardinene dine – rodynet, arten av medisinske tilstander og helsetilstand, livsstil og miljø, etc. Du kan teste håret og kontrollere arten av kutikulaen din for å vite hvilken pleie du trenger.En av inngangsmetodene er å bruke en rekke desinfiserte, medisinske implementer som en mikroskop for å identifisere hårets status – men det er også mulig å luke ut kondisjonen bare ved å se på det.

Hårfarging kan være et problem for fuktigheten. Røtter kan være skadet etter farging – og det gjør det umulig for fuktigheten å bli absorbert. Glem også ikke bufferar på slutten av håret.

2. Rehydratere håret med forsiktighet

Etter at du har identifisert hårets tilstand, velger du riktig produkt for å fukte det. Du kan prøve tradisjonelle konditorhårpleieprodukter som shampooer og balsam, eller mer avanserte produkter som nyanserende sjampo eller sprøyter. For å sikre at du velger riktig produkt, er det alltid best å konsultere en ekspert eller skjønnhetsekspert.

Når det gjelder fuktighetsgivende produkter, sørg for å velge de som passer til hårets natur og type. I salonger kan du også få maskerer som skal påføres spesifikt hår og maskerer som fuktes når håret er fuktig. I tillegg velger du et middel som ikke inneholder alkohol eller silikon.

Husk at når du bruker hårfuktighetsprodukter, bør du følge instruksjonene på emballasjen. For å få den største effekten skal du la produktet sitte i håret ditt etter instruksjonene, da dette lar det trenger dypt inn i fjasområdet.

3. Fukt håret best

Hvordan du bruker produktet, er like viktig som det du velger. For å fukte et hår lenge, må du påføre produktet når håret er fuktig. Dette betyr at du bør unngå å shampoo håret for ofte – allerede de fleste hårtyper, ikke shampoo hver dag. For fet hårtype kan dette være enda mindre.

Vann er alltid det første du trenger når du vasker håret ditt. I tillegg hjelper riktig teknikk – sørg for å påføre produkter med fingrene i stedet for kam eller børste. Dette gir deg mulighet til å følge strukturen i håret ditt. På samme måte, når det gjelder maskebehandlinger, må du påføre en tykk olje eller krem ​​i håret ditt, så lenge du kan.

4. Bli fuktighetssigende frynseprodukter

Hårprodukter med fuktighetskrem for å berike og nærme håret ditt uansett hva type styling det krever. I tillegg er det mange nyttige produkter som tilbyr fuktighetsmiddel og gir deg ikke bare en teksturfornemmelse, men også beskyttelse, ekstra glans og glatthet. Dette inkluderer geler og lakk, hårtørk, sjampo, og stylingprodukter. Disse produktene sikrer at fuktigheten du har påført håret ditt ikke forsvinner.

Husk at å velge produkter som heler håret og ikke tørker utover skader hårvevet. I motsetning til munnen, absorberer hår ikke ingrediensene direkte i håret, men i stedet absorberes de best ved hjelp av stylingprodukter som lakker og tørkjær, som sikrer at produktene kan opprettholdes i lenger tid.

5. Forvarm håret

Varm eller damp pluss fuktighetsgivende produkter er en av de beste måtene å fukte håret på. Å forvarm håret gjør det mykt og fuktig. Du kan forsiktig fukte ditt hår for å hjelpe håret til å absorbe fukten du trenger, samt produkter som er designet for å fukte håret.

Når du forvarmer håret, bruk ikke for høy temperatur. Best de høyeste temperaturene som de dyreste, du ønsker ikke å forfele hårvevet. Det er tilrådelig å velge produkter med lav temperatur- og fuktesmøsettinger.

6. Beskytt håret mot UV-stråler

UV-stråling er skadelig for håret, selv små mengder kan skade kutikulahårene. Bruk alltid et hårprodukt som inneholder UV-beskyttelse for å beskytte hårfibrene mot solskader. Oljer som ikke-komedogene argan- og kokosnøttoljer er svært nyttige for dette.

For å beskytte håret fra solskader – ikke glem lue og svømmeklær som beskytter håret og hold det friskt. En kappe kan også hjelpe deg med å hold