Hvordan bør en kveldsrutine for hudpleie se ut?

Hvordan bør en kveldsrutine for hudpleie se ut?

Kveldsrutinen for hudpleie sikter mot både å rense huden og roe den ned før nattens hvile. Hvordan bør en slik hudpleierutine se ut?

Rensing

Dette er nøkkelsteget innen kveldspleierutinen. Rensing lar deg fjerne talg, døde hudceller, oppsamling av sminke og støv som har samlet seg i ansiktet i løpet av dagen. Hvis du ikke renser ansiktet regelmessig og riktig, vil sminken aldri se ut slik du ønsker. For å unngå skuffelser bør du velge en ansiktsvask som er bra for hudtypen din. Vann er like viktig; destillert vann er best.

Fuktighetsgivning

Uansett hudtype må du gi huden fuktighet. En nattkrem bør være mer konsentrert og ha rikere sammensetning enn en dagkrem for å gi huden maksimalt med fuktighet. Du bør påføre den umiddelbart etter å ha badet, for det er da huden lettest absorberer verdifulle ingredienser. Den skjøre huden rundt øynene krever også pleie. Du bør velge kremer designet for denne delen av ansiktet. Det er nok å klappe inn litt av produktet. For bedre resultater bør du skaffe deg et serum som er enda rikere enn vanlige fuktighetsgivere, men du kan bare påføre dem i de områdene i ansiktet og på halsen som har veldig tørr hud. Ansiktsmasker, brukt en eller to ganger i uken, vil berike hudpleierutinen din.

Hårpleie

Hvis håret ditt lett brekker og floker seg, bør du påføre en balsam i sprayform etter hårvask. Produktet gjør børsting lettere og beskytter lokkene mot skade. En løs, lav hestehale er en god nattefrisyre for langt hår.

Du trenger skjønnhetssøvnen din

Ingenting kommer til å oppgradere ansiktshuden din slik som søvn. For å se resultater må du sove minst 7-8 timer hver natt og legge deg før kl. 23.