Nanoil – en skjønnhetssymfoni for håret ditt

Nanoil – en skjønnhetssymfoni for håret ditt

Hvis du ser etter det beste stoffet som vil kunne både reparere, beskytte og forskjønne frisyren din – da må du strekke deg etter naturlige oljer.

Dette er de eneste produktene som er i stand til å gi håret næring uten å skade sunnheten og skjønnheten dets.

Håroljer – hva er det?

Håroljer har evnen til å penetrere huden – inn i hårsekkene og mellom skjellaget, regenerere og gi kompleks hårpleie. Oljer har vært kjent som virkelig naturlige helse- og skjønnhetspleiende eliksirer. Disse stoffene er utvunnet gjennom å kaldpresse frø, steiner og blomster som er kjent for sine kraftige, helbredende egenskaper. Håroljer er naturlig, trygt, fritt for parabener og silikoner.

Oljer utgjør et kraftig våpen når man kjemper for vakkert hår. Hvis du vil erklære krig mot hver eneste skadde hårstrå, velg det beste håroljingsproduktet som finnes på markedet.

Hårolje – hvorfor bør du velge Nanoil?

Nanoil-produsenten har skapt dette hårproduktet på en seriøs og profesjonell måte. Merket har fokusert på 3 grunnleggende hårtyper som trenger forskjellig hårpleie, forskjellige oljer og stoffer som forbedrer produktet. Videre inneholder ikke Nanoil noen skadelige, komedogeniske og giftige stoffer som kan skade håret og dehydrere hodebunnen.

Videre vil Nanoil hårolje overraske deg med innovative og unike ingredienser som har direkte innflytelse på hodebunnen og hårsekkene – stimulere dem og tvinge håret til å vokse. Komponenter av høy kvalitet er i stand til å stimulere hårsekker som ikke har vært aktivert til nå. Frisyren din blir tykkere og får mer volum.

Nanoil er den eneste håroljen som tilbyr så nøye utvalgte ingredienser. Det virker utrolig. En perfekt sammensetning av stoffer som matcher hårtypen din (hårporøsiteten).

hårforyngelse med olje NanoilNanoil – naturlig olje som matcher hårets porøsitet

Merket Nanoil har analysert temaet hårnæring grundig. Det finnes 3 hårtyper (eller 3 forskjellige grader av hårporøsitet), derfor laget Nanoil 3 versjoner av hårolje. Hver versjon tar seg av forskjellig porøsitet.

Nanoil-nettsiden viser detaljert informasjon om hårets porøsitet (www.nanoil.no). Her kan du finne ut hvordan du identifiserer porøsiteten og hvilken olje som passer din hårtype.

Videre blir beskrivelser av forskjellige typer hårporøsitet presentert med bilder av høy kvalitet.

Det er på tide å skjemme bort håret ditt med hårpleie av fineste kvalitet!

Nanoil hårolje – hvorfor den utklasserer konkurransen

 • Nanoil – høykvalitets naturlige oljer, perfekt passende for hver av de 3 hårtypene. Oljene har en positiv innflytelse på hodebunnens tilstand, skjermer håret mot skade og beskytter det fra rot til tupp.
 • Nanoil hårolje gir næring til hår og hårsekker, men også hodebunnen ved å kontrollere prosessene i hodebunnen.
 • Den er fri for parabener, silikon, alkoholer og andre komedogeniske stoffer.
 • Nanoil hårolje er beriket med UV-filter som beskytter håret fra sollysets skadelige virkning.
 • Nanoil hårolje inneholder innovative komponenter som beriker og påskynder hårveksten, og øker volumet (baicapil og kerastimkompleks).
 • Hver av de 3 Nanoil-versjonene er en synergi av ingredienser rettet mot hårets individuelle behov.
 • Hver versjon av Nanoil inkluderer stoffer som øker veksten av sunt hår og forbedrer frisyrens skjønnhet. Disse inkluderer: vitaminer, pantenol, keratin, silke og lanolin.
 • Nanoil hårolje er skapt med øye for detaljer. Den kommer i en elegant og stilig glassflaske med sylinderform. Flasken har en ufeilbarlig pumpe som måler ut oljen presist.
 • En av de hyggeligste egenskapene ved Nanoil er et endeløst antall påføringsmetoder. Den kan brukes som hårmaske, en intensiv behandling over natten, eller i form av et serum som påføres tørt eller fuktig hår. Den kan også fungere som en stylingkrem, forskjønnende emulsjon, varmebeskytter eller hårpleieprodukt. Det er et ikonisk produkt som går forbi andre hårpleieprodukter.

24 Kommentarer “Nanoil – en skjønnhetssymfoni for håret ditt”

 1. Lilly

  Jeg har brukt denne oljen en stund nå, og anbefaler den gjerne. Halvtime på hodet, så vasker jeg den ut og har herlig mykt og fuktig hår ?

  Svar
  • det_er_bare_meg

   Jeg tror det beste er å ha oljen i hele natten, på den måten har de gode ingrediensene tid til å synke inn i håret

   Svar
 2. Toni

  Jeg elsker oljer! Men bare på huden, jeg kan ikke forestille meg å ta dem i håret, ok påføringen er ikke så vanskelig, men vaske den ut??!!

  Svar
 3. janne89

  Jeg prøvde håroljing med lakserolje og det var et mareritt å vaske den ut. Jeg måtte omtrent skrubbe håret mange ganger og det føltes som om jeg kvittet meg med alle de verdifulle komponentene som oljen akkurat hadde gitt meg.

  Svar
  • Monica

   Men jeg synes at lakserolje er så vanskelig å vaske ut for nå bruker jeg nanoil den for medium porøsitet og det er veldig enkelt å vaske håret etterpå, jeg bruker en SLS-fri sjampo og håret mitt både ser og føles fantastisk ut

   Svar
 4. VeraSvart

  Dessverre virker ikke nanoil for meg

  Svar
  • galemaria

   Kanskje du kjøpte en versjon som ikke matcher hårtypen din?? Eller prøv å påføre den på en annen måte? Eller forandre hvor mye du bruker om gangen?

   Svar
   • annelise

    Hvordan velger jeg den riktige? Jeg er ikke sikker på akkurat hva hårtypen min er. Jeg føner det hver dag men bruker ikke rettetang, jeg bleker ikke håret så jeg tror ikke håret er så skadet. Men jeg tror ikke det er så tykt og har så mye volum som det pleide men samtidig har jeg ikke merket at det faller ekstra mye ut eller noe

    Svar
    • Ina

     Hvis jeg var deg ville jeg tatt den for medium porøsitet for håret mitt er ganske likt ditt, og det er den jeg bruker. Jeg er ikke sikker på om alle lukter likt men min har en fin og delikat lukt

     Svar
 5. Jannike

  En gang leste jeg en artikkel på en annen blogg om denne oljen og den hadde mange flotte omtaler, mange jenter skrev at den var super

  Svar
  • Doriss26

   Ikke bare jenter, menn bruker den til og med til skjegg, typen min gjør det 😉

   Svar
 6. svart_kaffe

  Alle de gode omtalene har oppmuntret meg til å kjøpe denne oljen så jeg bestilte den. Jeg har hatt den i en uke nå og påført den tre ganger (oljing av tørt hår i 6,7 timer) og den virker flott. Etter behandlingen er håret glansfullt, elastisk. Selve oljen lukter bra og er lett å påføre. Generelt er håroljing en veldig behagelig hårbehandling.

  Svar
 7. Siri

  Wow, for en sammensetning! Bare dumt prisen er litt høy

  Svar
  • Alex

   For meg koster den også en del men oljer av god kvalitet er ikke billige. Selv arganolje er dyr på egen hånd – selvsagt snakker jeg om den med høy kvalitet. Jeg vet at du kan kjøpe den overalt for nesten ingenting nå, men det jhar ikke noe å gjøre med den originale, organiske, rene argnoljen. I tillegg er den veldig effektiv, for jeg har brukt den de siste to månedene og det ser ut til at den kommer til å vare mye lenger.

   Svar
   • Olga1234

    Har du merket noen forskjell

    Svar
    • Alex

     Ja, det er stor forskjell. For det første er håret glatt og glansfullt. Det er også annerledes å ta på, jeg liker å leke med det nå:) og aller viktigst, det har blitt sterkere, og jeg mister ikke så mye hår når jeg børster det nå som før. Jeg aner ikke hvorfor jeg oppdaget håroljing så sent, før kjøpte jeg bare forskjellige balsamer og masker og kom aldri på å prøve naturlige oljer

     Svar
 8. Bianca

  Jeg bare elsker kokosolje, jeg bruker den for så godt som alt, og lukten…

  Svar
  • wilco23

   Jeg er også en stor fan av kokosolje men det passer ikke til håret mitt i det hele tatt. Det blir ekstremt krusete;/ det ville vært fint å ha hår som lukter kokos 😀

   Svar
 9. Barb_B

  Veldig god olje, spesielt den for hår med høyporøsitet, jeg anbefaler den virkelig

  Svar
 10. evelineee

  Jeg har lest om typene porøsitet, jeg tok testen og vet fortsatt ikke hvilken hårtype jeg har. Det virker som noe mellom medium og lav porøsite og jeg aner ikke vhilken olje jeg skal velge

  Svar
 11. Patricia

  Helt siden jeg begynte å bruke håroljer har jeg prøvd en bråte av dem men nanoil ser ut til å være den beste så langt. For det første matcher den hårtypen og for det andre har den veldig god sammensetning uten parabener og silikon og andre slike ting

  Svar
 12. KatjaX

  Det er et bøtemiddel for håret mitt om vinteren. Hver gang før jeg forlater huset tar jeg den i tørt hår fra midten og nedover. Dette beskytter det mot å tørke ut. Før jeg begynte å bruke oljer var håret mitt veldig tørt og skadet om vinteren.

  Svar
  • ann_e

   Samme her, etter vinter OG sommer. Det er enda verre etter ferie ved sjøen, jeg tror ikke havsaltet er noe bra for håret

   Svar
   • Cathrine

    Du bør definitivt begynne å olje håret! Håret blir regenerert og styrket og blir ikke så utsatt for frost, sol eller havsalt.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *