Ny foundation Maybelline Affinitone

Ny foundation Maybelline Affinitone

Maybelline Affinitone foundation har fuktighetsgivende og nærende egenskaper. Den inneholder arganolje og vitamin E. Førstnevnte er antiseptisk, oppstrammende og glattende. I tillegg regenererer den huden og beskytter den mot solstråling og forurensning fra omgivelsene. Vitamin E, derimot, forhindrer tidlig aldring av huden, glatter ut rynker og bleker misfarginger. Det er grunnen til at det kalles «ungdomsvitaminet».

Ved siden av sine nærende egenskaper har Maybelline Affinitone foundation også egenskaper av ren kosmetisk nytte. Den jevner ut hudtonen, glatter ut, kamuflerer skjønnhetsfeil og gir huden glød (inneholder pigmenter som reflekterer lys). Når den er påført i ansiktet blir den ikke flekkete, mørkner ikke og gnis ikke av i løpet av dagen. Affinitone lager ingen maskeeffekt, absorberes bra og er lett å påføre. Den anbefales for det meste for folk med tørr og normal hud. Selvsagt vil den også fungere for andre hudtyper.

Affinitone fra Maybelline kan fordeles utover med en kost, fingrene eller svamp. Applikatorene vi bruker må lages av naturlige materialer; syntetiske materialer kan gjøre huden sensitiv. Du bør også huske at applikatorene må steriliseres. Når foundationen absorberes, kan du fullføre sminken med concealer eller rouge. Legg på transparent pudder for en perfekt finish.

Affinitone foundation fra Maybelline kommer i en 30 ml tube. Den er tilgjengelig i åtte nyanser, som matcher hudtonen perfekt. I parfymeri finner vi fargene beige, brun men også med rosa og gylne pigmenter: Light Sandbeige, Opal Rose, Creamy Beige, Vanilla Rose, Rose Beige, Natural Rose, Golden Beige og Sun Beige.