TOPP 10 Ansiktsserum med Hyaluronsyre – De beste Fuktighetsboosterne for ungdommelig hud

TOPP 10 Ansiktsserum med Hyaluronsyre – De beste Fuktighetsboosterne for ungdommelig hud

Hyaluronsyre er livsviktig for sunn hud. Om det mangler, fører det til hengehud, tap av elastisitet og tidlig utviklede rynker. Derfor inneholder det riktige produktet den beste typen HA, som er hemmeligheten bak feilfri hud. Vi skal hjelpe deg å velge ett. Se over de høyest rangerte serumene som spesialiserer seg på å øke fuktighetsnivåene og få huden din til å se yngre ut.

Hva er hyaluronsyre?

Dette er det eneste stoffet som klarer å holde på 1000 ganger sin egen vekt i vann. Det er en virkellig eksepsjonell fuktighetsgiver som holder vevene i huden unge og elastiske. HA fyller de intercellulære hulrommene i huden. Mengden av stoffet minker med alderen, så huden begynner å henge og dekkes av fine linjer. Om vi ønsker å forebygge premature rynker og hengehud, må vi gi huden HA med de riktige hudpleieproduktene.

EFFEKT AV ET HYALURONSYREANSIKTSSERUM AV HØY KVALITET

  • fem ganger høyere fuktighetsnivåer
  • forhøyet hyaluronsyresyntese
  • kollagen- og elastinsyntese øker med 50%
  • 80% mer fuktig hud
  • opp til 70% mindre merkbare rynker

TOPP 10 Ansiktsserum med Hyaluronsyre

1. Nanoil Hyaluronic Face Serum 50ml/1.69oz

Nanoil Hyaluronic Face Serum

★ HØYESTE RANGERINGER
★ DEN BESTE TYPEN HA MED LAV MOLEKYLÆRVEKT
★ PERFEKT FUKTIGHETSGIVENDE EFFEKT
★ ANTIALDRENDE, TILFØRER ELASTISITET OG FASTHET
★ IDEEL UNDER SMINKE

«VIP» fuktighetsgiver for huden. Brukere av Nanoilserumet forteller at det er det beste HA serumet på markedet. Det inneholder den beste formen for syre av lav molekylærvekt som absorberes lett og når dermisen for å gi foryngende, fuktighetgivende, nærende og styrkende effekt på huden. Hyaluronsyren fra Nanoil etterlater huden feilfri og rynkefri. Det passer alle hudtyper (og aldre, 20+, 30+, 40+, 50+, 60+), inkludert moden, trøtt, slapp og rød hud. Det fungerer også bra for ung hud som trenger en fuktighetsboost.

Se alle detaljer på Nanoil sine nettsider: www.nanoil.no.

2. Mesoestetic Ha Densimatrix Multi-Molecular Hyaluronic Concentrate 30ml/1oz

★ FUKTIGHETSGIVNING PÅ FLERE NIVÅER
★ ELASTISITETSBOOST
★ ANTIALDRENDE EFFEKT
★ RYNKEUTFYLLENDE EFFEKT

En frisk, lettvektig og rennende gele som absorberes lett inn i huden. Det etterlater ikke fettlag på huden. Et perfekt serum til bruk om dagen, fordi det har bra fuktighetsgivende effekt og fungerer godt under sminke ved å holde huden fuktig konstant. Dette ansiktsserumet er ideelt for alle hudtyper og aldre. Det er ikke kvisedannende, så det kan også brukes på kviseutsatt hud. Det fungerer også på aldrende hud som viser de første tegnene på aldring.

3. Drunk Elephant B-Hydra™ Intensive Hydration Serum 50ml/1.69oz

★ FUKTIGHETSBOOST
★ HYALURONSYRE AV HØY KVALITET
★ CERAMIDER & PLANTEEKSTRAKTER
★ REPARERING OG REVITALISERING AV HUDEN

Et dyrere serum som ikke bare inneholder hyaluronsyre. Merket ønsker å benytte seg av kraften bak ingredienser som gjenoppliver huden, holder på vann og skrubber vekk døde celler takket være revitaliserende fruktsyrer. Formuleringen er laget av hyaluronsyre, reparerende ceramider og et linse/eple/vannmelonkompleks. Drunk Elephant Ansiktsserumet absorberes raskt og tilfører perfekt fuktighet til huden, samtidig som at det beskytter mot negative påvirkninger fra miljøet. Det er et perfekt valg for trøtt, sliten huden som har mistet elastisitet på grunn av mangel på fuktighet.

4. Thalgo Hydra-Marine Serum 30ml/1oz

★ FUKTIGHET 24/7
★ LETTVEKTIG SERUM SOM PASSER PERFEKT FOR UNG HUD
★ TALGBALANSE
★ ANTIALDRENDE EFFEKT, FYLDIG HUD

Dette lettvektige HA serumet tilfører effektiv fuktighet til huden uten å tynge den ned. Det fungerer for oljete og kombinasjonshud og balanserer ut talgproduksjonen. Det forfrisker huden veldig, forbedrer elastisiteten og holder den sunn døgnet rundt. Kombinasjonen av aktive ingredienser i Thalgo Serumet – som hyaluronsyren av høy kvalitet og algeekstrakten – er hemmeligheten bak et bra lettvektig serum for alle hudtyper og aldre. Uansett er det spesielt designet for ung, trøtt hud som ofte er tørr.

5. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum 30ml/1oz

★ GOD FUKTIGHETSGIVENDE EFFEKT
★ LETTVEKTIG, LETTABSORBERENDE SERUM
★ SKÅNSOM PLEIE FOR UNG HUD
★ IDEELT VALG FOR TØRR HUD

Hyaluronic Acid 2% + B5 Serumet fra The Ordinary inneholder HA med medium molekylærvekt. Med andre ord fungerer dette produktet på det ytterste laget av huden – epidermisen – ved å skape et heldekkende lag som holder på vann. Dette er et bra valg for elastisk, fuktig hud som kun trenger litt beskyttelse mot tap av fuktighet. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum er perfekt for ung hud som ofte er tørr. Hyaluronsyren er styrket av vitamin B5 og pantenol, som har en lett rensende effekt.

6. It’s Skin Hyaluronic Acid Serum 30ml/1oz

★ FUKTIGHET I OPP TIL 12 TIMER
★ STYRKENDE EFFEKT OG ØKT ELASTISITET
★ NÆRENDE OG REPARERENDE
★ BESKYTTELSE MOT TØRRHET

Hyaluronsyren i It’s Skin Serumet har en fuktighetsgivende og strammende effekt. Det tilfører fuktighet og næringstoffer og sørger for at de holder seg i huden. Hyaluronsyren av høy kvalitet er blandet med acerolaekstrakt – en rik kilde til vitamin C og antioksidanter som forhindrer aldringsprosessen, lysner opp og forbedrer utseendet på sliten, matt og livløs hud. Takket være den lettvektige, rennende konsistensen, vil serumet fra It’s Skin absorberes raskt, og det passer bra sammen med fuktighetskremer og foundationer (en fantastisk makeup-primer).

7. Sesderma Hidraderm Hyal Serum 30ml/1oz

★ ANTIALDRENDE EFFEKT
★ INTENSIV FUKTIGHETSBOOST OG BESKYTTENDE EFFEKT
★ REPARERING OG REVITALISERING AV HUDEN
★ IDEELT SERUM FOR TØRR HUD

Sesderma Hidraderm Hyal Serumet er ideelt både for de første fine linjene og de dypere ansiktsrynkene. Syren er kombinert med ceramider, fettsyrer, retinol og retinaldehydliposomer – som alle har antialdrende effekt. Sesderma Ansiktsserumet er god støtte for hud i 40, 50 og 60 årene. Det forbedrer hudens elastisitet og holder moden hud stram. Det oljete produktet passer best til bruk om kvelden fordi det er ganske tykt, som gjør at det tar tid å absorbere.

8. Mizon Hyaluronic Acid 30ml/1oz

★ HA MED MIDDELS MOLEKYLÆRVEKT
★ HELDEKKENDE LAG PÅ HUDEN, HOLDER PÅ VANN
★ FUKTIGHETSBOOST FOR OLJETE OG KOMBINASJONSHUD
★ LETTVEKTIG OG LETTABSORBERENDE SERUM

Mizon Serumet med en dose hyaluronsyre er et av de mange serumene de Koreanske merket tilbyr. Det er et populært valg blant yngre mennesker. Det holder huden fuktig og pleier oljete eller kombinasjonshud som sliter med overflødig talgproduksjon. Det tilfører fuktighet til huden uten å føre til usunn glans, og er et bra valg for oljete, fet hud som trenger et lett, velabsorberende produkt. Det er et greit fuktighetsgivende serum som kan brukes under sminke. Dessverre har serumet for mange komponenter og er veldig dyrt.

9. Medik8 Hydr8 B5 Liquid Rehydration Serum 30ml/1oz

★ IDEELT SERUM FOR TØRR, DEHYDRERT HUD
★  PLEIENDE OG BESKYTTENDE EFFEKT
★  BRA ETTER ANSIKTSBEHANDLINGER
★  FUKTIGHETSBOOST OG BESKYTTELSE MOT TEVT

Medik8 Hydr8 B5 Liquid Rehydration Serumet inneholder HA med middels milekylærvekt. Det opprettholder fuktighet og beskytter huden mot vanntap (TEVT), men fungerer ikke like intensivt som andre HA-baserte produkter vi har presentert her. Bortsett fra hyaluronsyren inneholder serumet vitamin B5, som forsterker den fuktighetsgivende effekten. Som med HA, styrker vitaminet hydrolipidgrunnlaget i huden. Medik8 Serumet fungerer ganske bra og anbefales å brukes etter ansiktsbehandlinger og for å motvirke tørr hud. Likevel er det ikke et bra antialdrende produkt. Det er bare et bra fuktighetsgivende serum du kan bruke under sminken din.

10. Vichy Minéral 89 Face Serum 50ml/1.69oz

★ NATURLIG HYALURONSYRE
★ BEST FOR HUD I 20, 30 OG 40-ÅRENE
★ LETTVEKTIG VANNBASERT SERUM
★ KOMPLEKS MED 15 MINERALER

Dette serumet inenholder plantebasert hyaluronsyre (natirumhyaluronat). Vichy tilbyr et produkt som tilfører fuktighet og revitaliserer huden. Den store flasken inneholder en parfyme- og parabenfri formulering. Det er derfor Vichyserumet fungerer bra for sensitiv hud, fordi det tilfører fuktighet og absorberes lett. Det anbefales mest for ung hud eller første tegn på aldring. Det er ikke kvisedannende, så det fungerer bra under sminke.

Hvordan brukes hyaluronsyre?

Ren hyaluronsyre brukes ofte som et delprodukt. Derimot kan det ikke penetrere huden like effektivt om det brukes alene, uten tilhørende komponenter. Ideelt sett bør man velge et nøye utvalgt ansiktsserum for å få mest mulig ut av hyaluronsyren. Formuleringen bør bestå av svært konsentrerte ingredienser som tilfører intens fuktighet og som forbedrer huden – det er dette de mest effektive serumene gjør. La oss velge ut en som har topp kvalitet og de høyeste rangeringene.