Hvor og hvordan påføre highlighter?

Hvor og hvordan påføre highlighter?

Highlighter er enda et produkt vi trenger for å sminke oss. Det hjelper med ansiktskonturen, øynene ser optisk større ut, og videre gir det friskhet til huden og lar oss se naturlige og vakre ut. La oss finne ut hvor og hvordan man påfører highlighter for den beste looken.

I det siste har highlighter blitt et flerfunksjonsprodukt. Profesjonelle stylister bruker det i stedet for øyenskygge, men også for å slanke ansiktstrekkene eller forstørre leppene. Videre er highlighter kommet for å bli i toalettveskene til jenter som akkurat har startet sitt sminkeeventyr. Alt du trenger å gjøre er å kunne de få reglene for å påføre highlighter for å oppnå en ung og vakker look.

I de fleste tilfeller assosierer vihighlighter med et løst, skimrende produkt, men i kosmetikkverdenen finnes det mange flere typer. Highlighter kan være i form av en sminkebase, som dekker alle skjønnhetsfeilene til huden din og gir en strålende look. Den kan også ta form av en fremhevende mousse med delikat tekstur som gjør den enkel å påføre. I tillegg til disse fremhevende egenskapene kan man også ha foundation og concealer. Påført riktig kan det gi oss yngre hud og skjule alle skjønnhetsfeil.

Hvor og hvordan påfører man highlighter?

Avhengig av produktets tekstur kan vi bruke fingrene, en liten svamp eller kost. Alle stylister er enige i at highlighter bør brukes på de områdene i ansiktet vi tenker å forstørre. Dette er: kinnbein, panne, midt på haken, brynbuen og amors bue (området over leppene). En liten mengde produkt med ett strøk av kosten er alt du trenger for å fremheve ansiktstrekkene dine.

Ansikts-contouring

Vi bør begynne contouringen med de riktige produktene. Highlighter i tillegg til foundation for å dekke over alle skjønnhetsfeil bør passe fargen på ansiktet vårt. Du må ikke påføre et tykt lag for å se bra ut; et strøk med concealer eller kost er nok. Det er svært viktig å blande produktene. For å gjøre dette bruker du to applikatorer: en mindre for å fordele produktet rundt nese, lepper og øyne, og en litt større for kinn, panne og hals.