Hvordan lage Pop Art/tegneserie-sminke?

Hvordan lage Pop Art/tegneserie-sminke?

Karneval, kostymeball på nyttårsaften, tegneserieutkldning, eller årlig studentkarneval? Pop art-styling er alltid en god løsning! Tegneseriesminke får ansiktet ditt til å se uvirkelig ut, og kombinert med fargerik styling kan det se slående ut. Møt noen enkle steg for å lage Pop Art-sminke.

Hva trenger du?

  1. Naturlig foundation eller (for å forsterke effekten) en nyanse lysere.
  2. Svart eyeliner (vannfast er best) eller langvarig kajalblyant.
  3. Glorete øyenskygge som knall gul, rosa osv.
  4. Lys rouge (bedre med matt enn fremhevende).
  5. Forlengende mascara eller falske vipper.
  6. Rød og myk lipliner eller maling i samme farge.
  7. Mørk og uttrykksfull leppestift.
  8. Hvit ansiktsmaling (dette er valgfritt).

Påfør foundation og rouge

Vi begynner Pop Art-sminke, som all annen sminke, med foundation. En lysere tone gir et mer kunstig utseende til ansiktet vårt, og i denne typen sminke er det ønskelig. Men for hvit vil kanskje ikke se så bra ut. I kinnene bør vi påføre lys, matt rouge uten lysnende partikler. start Pop Art make-up, like any other make-up, with foundation.

Gi sterk aksent til øyelokk og lepper

Hele øvre øyelokk bør være dekket med øyenskygge i fargen du har valgt. Fargepaletten er ubegrenset (gult, rødt, rosa, blått, fiolett eller grønt), men det er viktig at fargen er matt og svært sterk. Vi påfører den uten å blende og etterlater oss kanter. På leppene bør på burke mørk og uttrykksfull leppestift, som rød, fiolett og brun.

Fremhev kantene med eyeliner

I Pop Art-sminke er det viktig å tegne opp kantene akkurat som i en tegneserieskisse. Med svart eyeliner fremhever du ikke bare øvre og nedre øyelokk (du kan gjøre ferdig linjene ved å skissere falske vipper), men også øyenbryn (spisse, kunstige og forstørret) og kantene rundt øyenskyggen og leppestiften. Vi bør konturere ansiktet med svarte linjer på kinnbena, neseryggen, haken og rundt ansiktet.

Gi tegneseriekarakter til ansiktet

Rød lipliner eller maling er flott for å tegne strategisk plasserte prikker over hele ansiktet. Slik kan vi etterligne spot-fill-konturene i tegneseriebøkene.

Legg til dybde i sminken

Dette steget er valgfritt. Vi kan legge til subtile flekker med hvit maling på underleppen for å gi leppene 3D-looken i Pop Art-stil.