Ultimate All-in-One – en mascara til å løse alle dine problemer

Ultimate All-in-One – en mascara til å løse alle dine problemer

På begynnelsen av måneden lanserte Revlon sin nye mascara – Ultimate All-in-One. Hva er så spesielt med denne mascaraen at den er bedre enn alle andre? Hva er den store overraskelsen ved dette Revlon-produktet? Er det verdt å bytte mascara til Ultimate All-in-One?

#1 Laget til behov

Er det mulig å kjøpe en universell mascara, som gjør vippene tykkere og mer bøyd? Det kan være problematisk om du ikke har hørt om Ultimate All-in-One mascara fra Revlon. Dette merket er i ferd med å løse det største problemet til alle kvinner innen vippesminke. Du trenger ikke å ta på enda et lag med mascara for å oppnå effekten du ønsker, fordi du kan ha egenskapene til alle i bare en perfekt mascara. Det er et flott nikk mot alle kvinner som ennå ikke har funnet sin ideelle mascara. Revlon gir oss en løsning.

#2 Universell

Ultimate All-in-One mascara er en universell løsning som kombinerer styrkene til mange mascaraer som er tilgjengelige på markedet. Den innovative formelen fra Revlon er effektiv og virker på fem ulike nivå:

  • maksimal lengde,
  • flott volum,
  • definisjon,
  • intens farge,
  • løft.

Som vi kan forstå fra selve navnet, er formelen til Revlons mascara laget på en slik måte at den svarer på alle våre behov. Det interessante er at Revlon har lansert en hel serie mascaraer. Annet enn Ultimate All-in-one kan vi skaffe oss et produkt som bare tar seg av ett av problemene – Ultra Volume, Super Length, Volume + Length Magnified, men også effekten til falske vipper i Dramatic Definition.

#3 Innovativ

Revlon Ultimate All-in-one er en innovativ og kompleks løsning til alle problemene ved tynne vipper. Revlon bruker minikosten Power Mini Brush med en unik mini-ovalfasong for lettere påføring, for å nå hver vippe og legge igjen formelen for enmega-vippeeffekt.